O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Halo?

Ostatnia aktualizacja 5 rok temu
NokerNokerSuper administrator
Opublikował(a) 5 rok temu

Cytat

jancior napisał/a:
Mam ATRa od Flight1, ale jak wszystko ładnie poustawiam i kliknę w FSNav FLY... to opróżnia mi zbiorniki do zera i samolot nie chce ruszyć (co jest logiczne)

Jarek - podejrzewam, że Jan sie pomylił tutaj, miał na mysli FSA a napisał FSNav - w FSNav nie ma opcji tankowania.

Janie - nie wiem czy to zadziała, ale mam propozycję,
wywal klienta FSA wersję która masz 2.3.3 (odinstaluj)
pobierz wersję Beta 2.4 i zainstaluj ponownie https://www.fsairlines.net/en/downloads (jako standalone i jako plugin)
Mi oosbiście się wydaje, że Standalone jest stabilniejsze

W tej wersji w opcjach jest Aircraf Fueling Method i do wyboru masz Standard/Simple/Read only.
Zmień na Read only i tankuj w Simie (bo ATRek chyba nie ma innego narzędzia do tankowania paliwa, Payload to ewentualnie z ATR Conf.manager można zrobić)
Mam tego ATR tylko pod FS9, korzystam z FSA v2.4Beta ale jako Standalone z prawami Administratora (a tankowanie mam ustawione na Standard)

Daj znać czy to pomogło.
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
www.fsairlines.net/signatures/11728.png
Edytowany przez Noker dnia 10-04-2020 11:36, 5 rok temu
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.