O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Przedstaw się

Ostatnia aktualizacja 15 rok temu
W
wowak22Junior
Opublikował(a) 15 rok temu
Serdecznie Witam i Pozdrawiam wszystkich pasjonatów Latania

Ponieważ poczytałem co nie które konwersacje na ,,Przedstaw się ''zaczne od cytatu który powinien
być mottem życiowym nie tylko moim ale wszystkich nas

Gdy mówisz prawdę, nie potrzebujesz sobie niczego przypominać. Mark Twain

Więc prawda jest taka ,
Nie liczę na to ,że będę latał z wami na vatsim od razu ,
ale liczę na to że wśród Pilotów POLAND CARGO znajdą się tacy którzy zechcą mi pomóc dostąpić tegoż zaszczytu
Trochę o mnie
Pracuję zagranicą i latam każdego wieczora na różnych serwerach FSX game spay a weekendy praktycznie wszystkie poświęcam lataniu,
Oczywiście nie tak profesjonalnie jak wy koledzy
Jeśli chodzi o samo latanie to kocham latać co często czyniłem jako skoczek w Skydive Chicago powrót do Europy okazał się bardziej bolesny pod względem latania,ale i tu zaświeciła iskierka nadziei '
Ponieważ pracuje czasami u Belga który jest pułkownikeim pilotem i dał mi namiary na fajną Szkołę, więc myślę ze następne wakacje zacznę uczyć się na lekkim samolociku takie mam plany w każdym razie?
latka swoje mam bo 40 cha puściła się zamną w tym roku więc szkoda czasu
i na imię mam Wojtek,
Więc proszę pomóżcie mi opanować procedury ,ponieważ samo latanie samolotami FSX GOLD nie
sprawia mi kłopotu i londowanie ,ILS ,GPS ,Sterowanie ,wayponts nie sprawiają kłopotu,czytam o nawigacji ,proszę o rady i miejsca gdzie mogę trafić na przydatne wiadomości które pozwolą mi wkrótce dołączyć do waszego Grona
J
JarekWeteran
Witaj, ja mam na imie Jarek i tez chwilo mieszkam poza PL,ale mniejsza o to.
Co do latania to jaksoc pilota poznac mozna nie po tym jak sobie radzi z ILS tylko jak sadza maszynke bez rzadnycch pomocy, "z reki" :)
Co do vatsim zacznij od tego:
http://www.vatsim.net/

Zaloz tu konto,poczytaj o FSUPIC,SB i FSInn, sciagnij je zainstaluj na swoim FS.
Nastepnie zajzyj tu:
http://www.pl-vacc.org
rowniez tu:
http://www.pl-vacc.org/pol3/pilots.php
oraz tu:
http://www.aviation.home.pl/old/

Proponuje zaczac od VFR na jakims malym samolociku. Przyswoj sobie teorie i umow sie z ktoryms z naszych pilotow online na jakims spokojnym lotnisku.

Panowie, jest ktos kto pomoglby koledze ???

PS
Na youtube znajdziesz mnostwo filmikow jak laczyc sie z vatsimem.
W
wowak22Junior
Witam Jarku i dziękuje za pomoc
Ja w zasadzie tylko ląduje ręcznie ,czasami podchodzę do ILS tylko wtedy jak coś czytam,Sam wiesz jak jest z czasem za granicą ,staram się startować i lądować na małych lotniskach ,taki mam system aby opanować oś pasa,
Niemniej jednak waszą pomoc chce wykorzystać do latania w realu i między innymi jest to jeden z istotnych powodów dla którego chcę do was dołączyć
Drugi również bardzo istotny powód to taki ,że tworzycie z grany TEAM ,bardzo lubię klimat zespołowy
uważam ,że indywidua liści to dziwacy nie obrażając nikogo ,jak to mówią każdy ma swojego bzika
Trzeci to szczerość i stanowczość którą wykazujecie w trakcie rekrutacji lub zapoznaniu
I co tu dużo mówić nie minęło wiele czasu a już znalazł się chętny do pomocy ,co cechuje waszą otwartość na nowe znajomości jeszcze raz wielkie dzięki :)
pozdrawiam
NokerNokerSuper administrator
... to prawda, że oni tam tak na mase wsuwają frytki z majonezem? bleee :( keczupu nie znają?
J
JarekWeteran
No tak, mamy problem, u nas jest sporo dziwakow:):):) Spojz chocby na fotke Nokera , tak mu sie porobilo jak polatal w Brazylii. Do dzis nie wiadomo co wozil tym swoim "Noker's Hurricane"
Edytowany przez Jarek dnia 13-09-2011 22:42, 15 rok temu
NokerNokerSuper administrator
To ty mię tam wysłałeś na kontrakt Jareczku - zważaj, bo jesteś 'na muszcze' :kuku:
Edytowany przez Noker dnia 14-09-2011 13:43, 15 rok temu
W
wowak22Junior
Z tym majonezem i frytami to prawda Belgowie jedzą tego wielkie ilości tylko ten majonez ma co najmniej z dwadzieścia odmian ,andaluz , pili pili itd ,ale tak jest to dalej majonez keczup też jedzą i to duuuuużo, nie zabrakło by Ci go zapraszam na fryty w padajcie to pokaże wam fajne lądowanie bywa ,że siadają 20/30 metrów nad głową piękne kolosy co weekend oglądam mam taką miejscówkę cho cho ,sorki ze tak puzno ale dzisiaj dali w kość takie Zycie:trunk:
J
JarekWeteran
majo z frytkami jest calkiem oki:)
W
wowak22Junior
Coś nie samo witego??
Prze instalowałem od nowa Fsx bo wywaliło mi błąd krytyczny ,a teraz nie słyszę silników w Benku
wszystko gra tylko silników nie słychać ,w ustawieniach na full hmmm ,a morze wiecie skąd ściągnąć fajny sound do benka 737-800 pozdro
DbelicaDbelicaSenior

Cytat

Jarek napisał/a:
majo z frytkami jest calkiem oki:)

Zgadzam się , w Anglii również bardzo popularny dodatek do frytek ;)
PS. Witamy na pokładzie nowego kolegę :)
DbelicaDbelicaSenior
A co do dźwięków to mnóstwo jest na AVSIM
W
wowak22Junior
Hey dzięki za miłe :)
pozdrawiam
M
mrozigorAdministrator
Witam kolegę!

Miło, że ktoś nowy przybywa ;) My też ciągle się uczymy ;) Co do dźwięków, to może wyłączyłeś przypadkowo klawiszem Q? Jeżeli nie, to może jeszcze raz zainstalować FSa? Co do latania, to można wykorzystać nasz serwer do prób. W razie czego pisz na forum lub prywatną wiadomość. I gratuluję wytrwałości :)
W
wowak22Junior
Ja również mrozigor pozdrawiam cię serdecznie i dziękuje za wsparcie
Co do dzwieków to dziwna sprawa bo wszystko gra poza wirtualnym Cockpitem jak się obrucę w lewl lyb w prawo słyszę lładnie silniki kiedy patrzę do przodu cisza tylko szum wiatru i odgłosy klap podwozia ,liczenie i to może jest przyczyną bo za instalowałem PmSounds Project magenta i fsupic bo fajnie ląduje się z odliczaniem jeszcze poszperam może coś znajdę na papagoogle
Byłem dzisiaj na pokazach 35th International Sanicole Airshow jubilee in 2011 W Belgji coś pięknego chciałbym z wami się podzielić zdjęciami i wrażeniami ale za bardzo nie wiem gdzie dodać zdjęcia parę dodam do real foto pod powiedzcie może stworzyć nowy temat
Edytowany przez wowak22 dnia 18-09-2011 17:23, 15 rok temu
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.