O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

World of Tanks

Ostatnia aktualizacja 15 rok temu
WillyWillyUżytkownik
Opublikował(a) 15 rok temu
Dla odmiany, jakby ktoś wylądowaniu chciał sobie tym razem pojeździć i postrzelać, to proponuje http://www.worldoftanks.pl/

Cytat ze strony:
World of Tanks ( "Świat czołgów" ) - gra MMO, całkowicie poświęcona pojazdom bojowym pierwszej połowy XX wieku. Gracze dostaną możliwość walki z miłośnikami pojazdów bojowych ze wszystkich stron świata, walczących o dominację światową w technice militarnej.

Nowoczesny system rozwoju pozwoli Ci przetestować dowolny pojazd, proponowany przez grę. Czy podoba Ci się osłabienie przeciwnika za pomocą lekkich czołgów, czy dokonywanie przełomu, dysponując uniwersalnymi czołgami średnimi, czy zniszczenie wroga gigantycznym czołgiem ciężkim, czy też wolisz zostać pierwszorzędnym snajperem, kierując artylerią dalekosiężną - pojazd dowolnej klasy staje się śmiertelną bronią we właściwych rękach.

Ale nawet najsilniejsi gracze nie będą w stanie osiągnąć sukcesu samodzielnie. W "Świecie czołgów" wszystko zależy od współpracy, a zwycięstwo osiąga się poprzez współpracę w zespole, gdzie każdemu grającemu przydziela się określoną rolę.

Wystarczy ściągnąć założyć konto i rozwijać swego tanka :)
www.fsairlines.net/signatures/29764.png
Edytowany przez Willy dnia 10-03-2011 12:33, 15 rok temu
WillyWillyUżytkownik
Widzę, że nikt chyba się nie zainteresował... mnie wciągnęło, wieczorkiem gram z dwoma kumplami, siedzimy na Skype i gramy razem. Zwykle tak zgrana ekipa odnosi dobre wyniki, ale czasami grają lepsi od nas :)

"Kiedy jadę mym czołgiem przez ciemną dolinę zła się nie ulęknę"

D
danielUżytkownik
Sprobuje jak wroce do Irlandii.
NokerNokerSuper administrator
Bo takie rzeczy trzeba lubić, zresztą tak samo jak serię FSów
G
gplazaUżytkownik
no nie wiem, Willy mnie to z grubsza nie pociąga, wolę nasze maszyny :), mam zamiar sprzedać to synkowi, jest to prostsze od samolotów i coś się dzieje! a nie jak w symulatorach pociągów,
pozdrawiam
WillyWillyUżytkownik

Cytat

Noker napisał/a:
Bo takie rzeczy trzeba lubić, zresztą tak samo jak serię FSów

Zgadza się... ale to jest jak z seksem... jak nie spróbujesz, to do końca nie wiesz co tracisz. :P

Mi się giera podoba, z tego względu, że to nie jest zwykła strzelanka, jest dopracowana technicznie i wszystko ma znaczenie podczas strzału, w jaka część czołgu celujesz, jakim typem pocisku, z jakiego działa i z jakiej odległości. Do tego uwzględnili nawet odłamki po wybuchu pocisku, które mogą uszkodzić pojazd. :)
A największa rozrywka jest, jak grasz w 2-3 osoby w jednym plutonie, można się uzupełniać wzajemnie, bo banda zebrana losowo, nie zawsze potrafi to zrobić :P
DbelicaDbelicaSenior
Hmm a ja mam mały problem , wczoraj już się zarejestrowałem ale do dziś żadnego maila nie otrzymałem , wysłałem teraz na drugiego maila mam nadzieje ze teraz się uda :)
www.fsairlines.net/signatures/8401.png
WillyWillyUżytkownik
Ja takiego problemu nie miałem, mail od razu przyszedł, ściągnąłem i zainstalowałem giere w 1,5h :) (wszak to 1,7 giga...)
Sprawdź, czy rejestrowałeś się na europejskim serwerze, bo są dwa :)
DbelicaDbelicaSenior
Tak rejestrowałem się na pewno na Europejskim , hmm a jakiej poczty używasz ? Ja mam maila na o2
WillyWillyUżytkownik
poczta.fm - nie ma to znaczenia, coś im się musiało zrypać :(
DbelicaDbelicaSenior
Kurczee no dalej nic , spróbowałem już chyba każdej poczty jaka może być i nic... Mam nadzieje ze wkrótce coś ruszy ;)
M
mrozigorAdministrator
Słyszałem, że dobra gierka ;) Nie chcę zakladać nowego tematu - brat pokazał mi ostatnio fajną "kopaninę" http://haxball.appspot.com/. Może umówimy się na jakiś meczyk, na któryś wieczór?
DbelicaDbelicaSenior
Dobreee ;D Kiedyś grałem w coś podobnego , idealna na długi locik , trzeba będzie zrobić Mistrzostwa Poland Cargo :D hehe
Z
ZbyszekzrJunior
Witam.
Cholerka wciągnęło mnie.
Można zorganizować pluton T34 Poland Cargo.
Można mnie znaleźć pon nickiem zbyszekzr serwer europejski.
Pozdrawiam
ZR
DbelicaDbelicaSenior
Zbyszku mam pytanie kiedy się rejestrowałeś tam? Bo ja czekam już 2 tygodnie na aktywacje i dalej cisza :( Pozdrawiam
Z
ZbyszekzrJunior
Witam.
sprawdziłem, że zarejestowalem się 13.03.2011 roku do otwartej Bety na serwerze europejskim.
Pozdrawiam
ZR
DbelicaDbelicaSenior
Dzięki Zbyszku , dziś spróbowałem jeszcze raz i co.. udało się :D Do zobaczenia na serwerze :P
WillyWillyUżytkownik

Cytat

Dbelica napisał/a:
Zbyszku mam pytanie kiedy się rejestrowałeś tam? Bo ja czekam już 2 tygodnie na aktywacje i dalej cisza :( Pozdrawiam

Z wieloma polskimi mailami są problemy i nie przysyłają linka.

Na pewno działa @poczta.fm i @gmail.com

Jak ktoś nie dostał linka, to nie ma co czekać bo nie dojdzie, trzeba założyć maila na powyższych serwerach.

Mnie szukajcie pod nickiem: Willy7
Może uda się wspólnie pograć, zanim gold będzie płatny...
...a może kompanie Poland Cargo stworzymy :) ...do kompani to potrzeba 15 graczy. A plupon ma ograniczenie, max 3 graczy :@
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.