O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

[30.04 - 17.05.2010] Propp The Europe 2010

Ostatnia aktualizacja 15 rok temu
NokerNokerSuper administrator
Opublikował(a) 16 rok temu
polandcargo.pl/events/propptheeurope2010/pte_project.png

Drodzy Piloci.
Każda okazja jest dobra, ale z okazji szóstej rocznicy przystapienia Polski do Unii Europejskiej, Linie lotnicze Poland Cargo VA zapraszają Was, do wzięcia udziału w symbolicznym, wirtualnym przelocie wzdłuż i wszerz Unii Europejskiej, z odwiedzeniem głównych portów miedzynarodowych usytuowanych w stolicach każdego z Państw Członkowskich.

Przelot zaplanowany został w dniach od 30 kwietnia do 17 maja 2010r, w trzech czterodniowych etapach.
Jako, że nie jest to lot z AAAA do BBBB, ale dłuższa wyprawa, dajemy Wam czas na przygotowanie się do tej imprezy,
dobre przygotowanie = dobra zabawa.
Dla najwytrwalszych przewidziane nagrody, sądzę, że jest o co powalczyć.
Po dodatkowe informacje zapraszamy na stronę event.polandcargo.pl

Jeśli pojawią się jakieś dodatkowe pytania - służę pomocją.
Pozdrawiam
Rafał 'noker' Jarosz
A
aszczupalSuper administrator
Tak gwoli wyjaśnienia !
TO NIE JEST ¯ART Prima-Aprilisowy ! :)

Aha i byłbym zapomniał.
dla pilotów PLC udział jest obowiązkowy, znaczy to że jeżeli któryś z nas nie weźmie udziału w evencie , skutkować to będzie skreśleniem z listy pilotów i dożywotnim banem...
..taka mała motywacja...

..na 1 kwietnia :)
pozdrawiam
Adam
www.fsairlines.net/signatures/17438.png
Edytowany przez aszczupal dnia 02-04-2010 10:38, 16 rok temu
J
JarekWeteran
I obcieciem lewej dloni
Panowie powyżej żartowali.
¯adnemu z pilotów PLC włos z głowy nie spadnie, co najwyżej na dysku zagości nowy program, samolot lub sceneria ;)
M
mrozigorAdministrator
I dodatkowo efekt uboczny - pokaz slajdów ;P

Cytat

mrozigor napisał/a:
I dodatkowo efekt uboczny - pokaz slajdów ;P

tzn?
M
mrozigorAdministrator
Czyli pora na wymianę komputera :) Oczywiście mówiłem o mojej maszynie. Nie każdy otrzyma ten dodatkowy efekt :P
M
mrozigorAdministrator
Będzie chyba problem z samolotami. DHC7 nie ma zasięgu na lot do Portugali. Chyba że ktoś próbował i jest inaczej? Jeżeli nie to może wziąć leasing miesięczny na kilka innych maszyn?
WillyWillyUżytkownik
Zrobiłem lot próbny offline i bez FSA.
Zatankowałem full i reszta cargo do max. masy startowej.
Lot na x16, bo to ponad 4h, ale za to paliwa....
...starczyło :yahoo:
Przy pierwszym podejściu było 10%. Ale musiałem zrobić GA, bo miałem straszne turbulencje. Prawdopodobnie spowodowane tym, że tuż przede mną lądował 737. Swoją drogą, to nie wiedziałem że FS9 to symuluje. :ubbio:
Przy drugim podejściu było juz dobrze. Zostało 9% paliwa.
Poziom lotu, troszkę może za wysoki jak na tą maszynę, FL270, ale wiadomo, wyżej mnij spali.
Także, jeżeli FSA tankuje dobrze i zatankuje naprawdę na 100%, to starczy paliwa :)
www.fsairlines.net/signatures/29764.png
M
mrozigorAdministrator
A jaki wiatr miałeś?
WillyWillyUżytkownik
Przez większość trasy w nos.
Można powiedzieć, że jakieś 70-75% trasy z wiatrem w nos.
No i zapomniałem napisać, SID STAR był robiony
www.fsairlines.net/signatures/29764.png
D
danielUżytkownik
Końcem kwietnia planuje lecieć do Polski, nie wiem co z tego wyjdzie bo do tej pory wulkan skutecznie mnie uziemił. W związku z tym postanowiłem rozpocząć PTE nieco wcześniej. Może to się wydawać nieco dziwne ale chce wsiąść udział w przelocie a to jest jedyny sposób żeby tego dokonać.
DbelicaDbelicaSenior
Ooo to dobrze się składa bo ja w Maju (najprawdopodobniej początek) będę tez leciał na parę dni do PL to może jakoś razem sobie powolutku zaczniemy. Pozdrawiam
www.fsairlines.net/signatures/8401.png
D
danielUżytkownik
Panowie pomocy! http://img215.imageshack.us/img215/33...fsuipc.jpg O co chodzi? Ręce i nogi opadają.
DbelicaDbelicaSenior
Często tak miałem , wydaje mi się ze reset FSa bądź klienta i powinno chulac :) ale musisz się pierw tez postawić na danym lotnisku,wtedy Cie znajdzie. Pozdrawiam
D
danielUżytkownik
Resetowałem, instalowałem na nowo i nic nie pomogło. W FSX jest tak samo. W EPBY podobnie czyli raczej nie chodzi o lotnisko.
DbelicaDbelicaSenior
Oo to nie ciekawie hmm a próbowałeś po prostu kliknąć Fly tak jak by nie zwracać na to uwagi??
D
danielUżytkownik
Klikanie FLY na nic się nie zda. Rozwiązanie było dość proste, trzeba było zrezygnować z wtyczki w FS i odpalić zewnętrznie.

Dobrze by było te kilka postów usunąć lub gdzieś przenieść bo raczej w nieodpowiednim miejscu napisałem. "Sorki"
M
mrozigorAdministrator
Proponuję utworzyć finalną listę pilotów i maszyn na których będą latać. Ja rezerwuję SP-PLD.
D
danielUżytkownik
Ja czekam w Dublinie z SP-PLA. Mam nadzieję że żaden wulkan nie wybuchnie i będę 2 maja w domu żeby kontynuować.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.