Opublikował(a)
16 rok temuWłaśnie próbowałem połączyć się z Vatsim za pomocą FSinn. Nie ładuje mi jednak listy serwerów. Nie posiadam firewall a w XP odblokowałem działanie aplikacji. Połączony jestem do internetu za pomocą routera. Jakieś pomysły?
Opublikował(a)
16 rok temuPomogło ręczne wpisanie IP. Dzięki wielkie.
Opublikował(a)
14 rok temuJa dziś pół dnia próbowałem FSInna zmusić do działania z FSX... i nic, jak uparty osioł nie pobiera listy serwerów.
A przy SB FSX się wiesza przy jakimkolwiek ruchu. Pozostaje FSInn, który nie działa :/
Nie ładuje mi jednak listy serwerów i basta. Ręcznie próbowałem coś wpisać, ale bez efektu, zawsze adres wraca na standardowy 80.249.98.88 jak tylko ponownie wchodzę w ustawienia sieci vatsim.
Nie mam już do niego siły, jakieś pomysły?
Pingowałem 80.249.98.88 ale żaden ping nie wrócił.
Opublikował(a)
14 rok temuKiedyś miałem podobny problem i z tego co pamiętam, to pobrałem VATSpy (coś podobnego do ServInfo) i w tym programie można sprawdzić jakie są pingi dla poszczególnych serwerów. No i oczywiście wziąć wtedy ten z najniższym ;)
Opublikował(a)
14 rok temuWpisałem serwer 180.200.247.40 i udało się :)
Ściągnął listę, wybrałem serwer i połączyłem się z siecią z kopyta :)
...ale radość nie trwała długo. :(
Na VS widoczny byłem, ale co z tego, jak w FSX nic się nie zmieniło. Nadal widzę ruch AI i żadnego samolotu z VS. :/
Opublikował(a)
14 rok temuWywal FSX i wroc do FS9 :):):)
Opublikował(a)
11 rok temuTeraz ja stanąłem przed problemem połączenia z siecią VATSIM za pomocą FSInn. Nie pomaga ręczne wklepywanie nr serwera, a lista się nie chce uzupełnić. Ręce opadają.
Opublikował(a)
11 rok temuDwie re-instalacje później pomogło :)