Opublikował(a)
17 rok temusory Jarek; czteropak mnie rozwalił :|
Opublikował(a)
17 rok temuNo cóż, Niestety na zlocie będe z Wami tylko duchem, gdyż ciało będzie w samochodzie :( , ale w przyszłym tygodniu to juz nie odpuszczę jakichś lotów
pozdrawiam
Adam
Opublikował(a)
17 rok temuHEJ ! , a jaki podział FL obowiązuje w Brazylii i Urugwaju, bo tak sobie patrzen na plan lotu .. znalazłem "CLUNG UA310 TELAK" 660nm , więc 737 będzie IDEALNY !
jakiś poziom o okolicy FL330 by się przydał..
pozdrawiam
Adam
Opublikował(a)
17 rok temuPoza FSA ,to oczywiste, czym leciec? wez to co najlepiej znasz ,jesli bedzie spory trafic to lepiej by samolot nie stanowil problemu :):)
Opublikował(a)
17 rok temuPanowie, niczego nie moge obiecać (może własnie będę o tej porze w samochodzie...) , ale jak przetestujecie scenerie, i trase (ci którzy znajda czas..) , to zapodajcie info na forum..., Nigdy tam nie byłem.. ..więc może się wybiorę , długa to trasa ?
aha , ale czym lecieć ?, może poza FSA ? ( 737 stoi na BIKF, planuje nim podleciec na EPWA w wolnej chwili)
pozdrawiam
Adam
Opublikował(a)
17 rok temuIgor, to lec o 18, co za problem, zawsze to jeden wiecej.
Opublikował(a)
17 rok temuJa polecę, pora dla mnie odpowiednia, tylko trzeba popatrzeć za sceneriami i je przetestować
Opublikował(a)
17 rok temuDla mnie niestety za późno. Gdyby było o 18UTC to może bym polecieł, a tak :/.
Opublikował(a)
17 rok temuPanowie, 19 kwietnia o 20-00 UTC jest event w Brazylii.
Ma sie on odbywac pomiedzy SBCT(Curitiba ) a SUMU (Montevideo). Idea tworcow jest taka by stworzyc mozliwie jak najwiekszy ruch pomiedzy tymi miastami.
Jak myslicie, ilu pilotow jestesmy w stanie zgromadzic jako PLC ???