O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

problem ze sceneria EPKK

Ostatnia aktualizacja 14 rok temu
M
mrozigorAdministrator
Opublikował(a) 14 rok temu
Czyli bawimy się AFCADem?
J
JarekWeteran
Tez nie znalazlem. Staszek niewiele pisze bo mowi ze nie zna FSA i nie wie jakich skryptow uzywa.
M
mrozigorAdministrator
Nie znalazłem takiej opcji, może mi się tylko wydawało, że coś takiego istnieje. Pozostaje więc zabawa z AFCADem. CHyba że Staszek coś o tym pisze?
J
JarekWeteran
Nie no, reki nie obcinaj :| moze sie przydac jeszcze :)
tez przeszukam ustawienia jutro. Moze cos sie znajdzie,jak nie to faktycznie pozostaje AFCAD.
M
mrozigorAdministrator
Z tego co pamiętam, to była chyba opcja "Enable/Disable auto refuel", ale ręki nie dam uciąć. Jutro sprawdzę. Chociaż może sama obecność takiego stanowiska powoduje problemy? Wtedy pozostaje napisać do Stasia albo wyedytować plik AFCAD. To drugie mógłbym zrobić, na prywatny użytek.
J
JarekWeteran
Jest to mozliwe bo Staszek mowil ze wciskajac shift-F mozna wezwac cysterne do kazdego stanowiska., Znasz sposob by to wylaczyc.??
M
mrozigorAdministrator
Może każde stanowisko ma domyślnie włączoną opcję auto tankowania?
J
JarekWeteran
Mam maly problem z nowa sceneria EPKK od Staszka. Zainstalowalem na razie darmowe demo by sprawdzic.

Gdy uruchomie klienta by zatankowac przy jego pomocy maszynke wyskakuje mi:" in flight refueling detected" i kasuje lot. Normalnie dzieje sie tak gdy maszyna stoi w poblizu stacji paliw (zawsze widac jakas nawet w defaultowych sceneriach),. W tej sceneri dzieje sie tak na wszytkich stojankach. Dopiero postawienie maszyny na drodze kolowania pozwala ja zatankowac przy pomocy klienta FSA.

Czy ktos ma moze podobny problem??
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.