O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

ZAPROSZENIE: Christmas Fly-In to Sweden

Ostatnia aktualizacja 15 rok temu
WillyWillyUżytkownik
Opublikował(a) 15 rok temu
A ja bym się przeleciał, choć późna pora... ale start byłby z innego miejsca, jedynie destynacja i czas ten sam.
www.fsairlines.net/signatures/29764.png
J
JarekWeteran
Niestety, bede w tym czasie w PL
NokerNokerSuper administrator
Mail sent: 13.12.2011 03:12 UTC

img542.imageshack.us/img542/888/avachristevent.png

Christmas Fly-In to Sweden, you're invited!

To whom it may concern,

On behalf of American Virtual Airlines, we're inviting all current VATSIM VA Partners to join us this coming 18th of December for our annual Christmas fly-in. This year we will be spicing it up a little and we're going to do a flight in Europe. We will fly from Frankfurt, Germany (EDDF) to Arlanda, Sweden (ESSA). Air Traffic Control services will be provided by VATSIM Germany and Scandinavia. From American Virtual Airlines we're expecting 15 or more pilots to join the flight. It's Christmas and we'd like to see you there flying along with us, especially for our European VA partners. Flight details are provided below:

Dep: EDDF
Arr: ESSA
Route: MARUN Y150 TOLGI UM864 AMALI UN851 MAKEL N851 TRS
Departure time: 2100z
Date: 18th December (Sunday)

We hope to see you there on the day of the event, and we wish you happy holidays!

Best regards,

Romano Lara | AAL7
VP - Events / Communications

Tim Both | AAL200
Assistant Events Director

------------------------------------------------------------------------------

Kto leci? Ja przyznaje, że najbardziej w tym wwszystkim pasują mi godziny imprezy, 2100UTC to akurat dzieciaczki już śpią :yahoo:, tylko że mam II zmianę, więc bedzie delikatne opóźnienie.
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
www.fsairlines.net/signatures/11728.png
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.