Opublikował(a)
11 rok temuJarek, czy Ci się z nimi skontaktować?
Serwis mają odnowiony, nawet jest opcja przywrócenia nieaktywnego konta... niestety nie działa :( ...podobnie jak robię odzyskiwanie hasła, maila z nowym hasłem nie ma i już :(
Choć stare hasło dobrze pamiętam, mimo to każda próba logowania kończy się niepowodzeniem :(
Opublikował(a)
11 rok temuDzięki Jarek.
Dane poszły na prv.
Opublikował(a)
11 rok temudaj mi swoje dane, sprobuje, kiedys udalo mi sie z nimi komunikowac
Opublikował(a)
11 rok temuMi na razie nie udało się odzyskać konta, jestem uziemiony :/
Zresztą, jak tu odzyskać konto, jak z nimi nie ma jak się skontaktować, a jak już się uda znaleźć jakiś kontakt, to nie odpisują :(
Opublikował(a)
11 rok temuKonto da się odzyskać, ale ichniejszy support ma mnie chyba w DUP.IE.
Może Jarek ze statusem Platinum wskórałby coś więcej.
Obecnie wiszą moje 3 zapytania do Supportu w próżni.
ZERO odzewu od sierpnia 2014.
Pisz Igor ten nowy system dla VA, to migrujemy stąd.
Jarek, potrząśnij nimi no!
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
Opublikował(a)
11 rok temuChyba mam ten sam problem... próbuje się zalogować i dupa zimna.
Nawet hasła odzyskać się nie da.
Wydaje się, że konto mi usunęli bez żadnego ostrzeżenia.
Ktoś wie jak można przywrócić konto?
Byłbym wdzięczny.
Opublikował(a)
11 rok temuNoker, dasz radę podziałać też w mojej sprawie? Usunęli mnie bez ostrzeżenia :(
Opublikował(a)
12 rok temuDzięki Rafał to czekamy :)
Opublikował(a)
12 rok temuCześć Wielkie dzięki znowu jestem kapitanem ;-).
Zabawne zerkałem dzisiaj na nowe konto FSA ( no nie czytałem wcześniej forum....) a tu no niespodzianka wyrzucili mnie z Poland Cargo ale za co ......... ;-) Później doczytałem na forum.... że dzięki pomocy szefa powróciłem do starego konta jeszcze raz wielkie dzięki. Tak to jest jak się nie czyta na samym początku forum.....
Opublikował(a)
12 rok temuTa sama sytuacja z Pawłem Pachockim PLC005
Witamy ponownie,
napisałem do supportu prośbę o przywrócenie poprzeniego konta z historią lotów.
Jak tylko bedzie odzwe dam Ci Pawle znać.
na razie nowe konto ustawiłem na Grounded.
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
Opublikował(a)
12 rok temuZbyszek, dobra wiadomość, odzyskaliśmy twoje stare konto
pozmieniaj sobie w ustawieniach klienta,
nowe konto usuwam z listy pilotów PLC, niestety nie da się przerzucić lotów z nowego konta na stare.
Działąj na starym koncie,
pozdrawiam
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
Opublikował(a)
12 rok temuCześć Dzięki Powoli zaczynałem się uczyć powtarzając nowy call sign Poland Cargo one one eight ale to nie to co Poland Cargo one zero eight ;-) Tak pamiętam stare hasło oraz login. Prześlę na priva.
Opublikował(a)
12 rok temuWitamy ponownie ;), lataj pod twoim 'starym' PIDem PLC108 na FSA już ci zmieniłem.
Napisałem jeszcze swoim kanałem do supportu z prośbą o przywrócenie twojego starego konta na FSA,
ID: 26198 pamietasz stary login i hasło?
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
Edytowany przez
Noker dnia 10-07-2014 23:36,
12 rok temuOpublikował(a)
12 rok temuW przerwie meczu 5:0 Dziękuję jeszcze raz. Oczywiście obiecuję poprawę.
Opublikował(a)
12 rok temuWitam jeszcze raz dziękuję za ponowne zatrudnienie ;-). Szybka reakcja. Kolejna prośba o odnowienie Type Ratings na ....A310; B727; B737; B767; B777; MD11; B747; DC10; DHC7; AT75.....
Z góry dziękuję
Opublikował(a)
12 rok temuCześć.
Znalazłem na naszym forum adresy mailowe do suportu oraz dodatkowy adres ...konny@xxxxxx.net Prawdopodobnie były to stare adresy.
Chyba lepszym rozwiązaniem będzie nowe konto. Jeżeli szefostwo nie ma nic przeciwko.
Nowy nick to zbyszekzrbis (orginalnie) ....Ok złożyłem ponowne podanie do linii.....
Opublikował(a)
12 rok temuCo znaczy "w pustkę" ..
..znaczy nie odpisali Ci ?
Edytowany przez
aszczupal dnia 08-07-2014 00:52,
12 rok temu