Opublikował(a)
15 rok temuDzięki Zbyszku , dziś spróbowałem jeszcze raz i co.. udało się :D Do zobaczenia na serwerze :P
Opublikował(a)
15 rok temuWitam.
sprawdziłem, że zarejestowalem się 13.03.2011 roku do otwartej Bety na serwerze europejskim.
Opublikował(a)
15 rok temuZbyszku mam pytanie kiedy się rejestrowałeś tam? Bo ja czekam już 2 tygodnie na aktywacje i dalej cisza :( Pozdrawiam
Opublikował(a)
15 rok temuWitam.
Cholerka wciągnęło mnie.
Można zorganizować pluton T34 Poland Cargo.
Można mnie znaleźć pon nickiem zbyszekzr serwer europejski.
Opublikował(a)
15 rok temuDobreee ;D Kiedyś grałem w coś podobnego , idealna na długi locik , trzeba będzie zrobić Mistrzostwa Poland Cargo :D hehe
Opublikował(a)
15 rok temuKurczee no dalej nic , spróbowałem już chyba każdej poczty jaka może być i nic... Mam nadzieje ze wkrótce coś ruszy ;)
Opublikował(a)
15 rok temupoczta.fm - nie ma to znaczenia, coś im się musiało zrypać :(
Opublikował(a)
15 rok temuTak rejestrowałem się na pewno na Europejskim , hmm a jakiej poczty używasz ? Ja mam maila na o2
Opublikował(a)
15 rok temuJa takiego problemu nie miałem, mail od razu przyszedł, ściągnąłem i zainstalowałem giere w 1,5h :) (wszak to 1,7 giga...)
Sprawdź, czy rejestrowałeś się na europejskim serwerze, bo są dwa :)
Opublikował(a)
15 rok temuHmm a ja mam mały problem , wczoraj już się zarejestrowałem ale do dziś żadnego maila nie otrzymałem , wysłałem teraz na drugiego maila mam nadzieje ze teraz się uda :)
Opublikował(a)
15 rok temuno nie wiem, Willy mnie to z grubsza nie pociąga, wolę nasze maszyny :), mam zamiar sprzedać to synkowi, jest to prostsze od samolotów i coś się dzieje! a nie jak w symulatorach pociągów,
pozdrawiam
Opublikował(a)
15 rok temuBo takie rzeczy trzeba lubić, zresztą tak samo jak serię FSów
Opublikował(a)
15 rok temuSprobuje jak wroce do Irlandii.
Opublikował(a)
15 rok temuDla odmiany, jakby ktoś wylądowaniu chciał sobie tym razem pojeździć i postrzelać, to proponuje http://www.worldoftanks.pl/
Cytat ze strony:
World of Tanks ( "Świat czołgów" ) - gra MMO, całkowicie poświęcona pojazdom bojowym pierwszej połowy XX wieku. Gracze dostaną możliwość walki z miłośnikami pojazdów bojowych ze wszystkich stron świata, walczących o dominację światową w technice militarnej.
Nowoczesny system rozwoju pozwoli Ci przetestować dowolny pojazd, proponowany przez grę. Czy podoba Ci się osłabienie przeciwnika za pomocą lekkich czołgów, czy dokonywanie przełomu, dysponując uniwersalnymi czołgami średnimi, czy zniszczenie wroga gigantycznym czołgiem ciężkim, czy też wolisz zostać pierwszorzędnym snajperem, kierując artylerią dalekosiężną - pojazd dowolnej klasy staje się śmiertelną bronią we właściwych rękach.
Ale nawet najsilniejsi gracze nie będą w stanie osiągnąć sukcesu samodzielnie. W "Świecie czołgów" wszystko zależy od współpracy, a zwycięstwo osiąga się poprzez współpracę w zespole, gdzie każdemu grającemu przydziela się określoną rolę.
Wystarczy ściągnąć założyć konto i rozwijać swego tanka :)
Edytowany przez
Willy dnia 10-03-2011 12:33,
15 rok temu