Opublikował(a)
17 rok temuA na EPWA chlopacy ATC na ziemi sie pogubili. Przekazywali mnie sobie GND i DEL i nie mogli dojsc do porozumienia kto ma mi dac zgode na startup:):)
Na szczescie dogadali sie. W Sztokholmie ATC byl maly traffic ale to juz bylo o wiele spokojniej:)
Edytowany przez
Jarek dnia 22-03-2009 23:49,
17 rok temuOpublikował(a)
17 rok temuNo ja też zapamiętam na długo tego Szopena - starsza córcia rozbiła nos :|, całe popołudnie spędziliśmy na nerwowym uganianiu się za przysługującą nam z urzędu Służbą Zdrowia. Całe szczęście że złamania nie stwierdzili.
Późnym wieczorem starczyło czasu na relaksacyjny lot z Gdańska do Warszawy, po drodze minęliśmy się z Jarkiem. Logując się na EPGD - początkowo strach mnie obleciał, TWR nadawał po Angielsku z prędkością tetetki - mimo że nie było tłoczno na frq.; ale jak już poprosiłem o zgodę na lot /też starałem się dorównać z prędkością wymowy ;) hamulce puściły/
Od tego ataku DoS na serwery vatsimu też odczuwam pogorszenie połączeń z siecią.
Pozdrawiam
PLC092
Opublikował(a)
17 rok temuSzlag !
to jest najbardziej delikatne z możliwych określeń.. niestety dzisiejszy wieczór mam zajęty, więc pomyślałem sobie że dam rade przed 21:00 przeskoczyczyc do EPWA , a może i jeszcze tak szybciutko, do EPLL .
Niestety własnie przed momentem (19:35) udało mi się uzyskać pełne połączenie z siecią. (tzn czasami nie było głosu, czasami nie widziałem kontroli itp.) musze dać sobie spokój, a zapowiada się baardzo ciekawie... :( , aha zaczynałem o 18:10 ! :(
Jakby to ktoś czytał, przed wylotem, najlepiej chodzi serwer OCEANIA (nie pytajcie dlaczego..)
pozdrawiam i dużoo tłoku tam w górze..
Adam
Opublikował(a)
18 rok temuNo Problemos Jarkos B). Właśnie publikuję w Brazylii i na VATCAF.
Opublikował(a)
18 rok temuO może być ciekawie, jak ruch będzie jak w Rovaniemi to przepięknie!!!!
Rafał, możesz to wstawić brazylijczykom? Może przyleci który?
Edytowany przez
Noker dnia 13-03-2009 12:14,
18 rok temu