Opublikował(a)
17 rok temuJa dolecialem ,ale rowniez pozno bylo
Opublikował(a)
17 rok temuNo ja niestety po II zmianie raczej na exam się nie wy-ro-bi-łem :(
Opublikował(a)
17 rok temuNie, nie wyremontowany jeszcze, FSX chodzi ,co prawda nie na max ustawieniach.
Opublikował(a)
17 rok temuno i byłem.. krótki locik 737 bez FSA z FZBO , generalnie ruch troszkę był ale spokojnie , zastanawiałem się , czy nie zgłosić jakiegoś Emergecy, ale odpuściłem.
Deczko się zdziwiłem, gdzy dostałem taxi to Cargo... , a mojej mapie nie zaznaczono..., ale poprosiłem o Follow i się udało..
Terz stoję na stojance i słucham...
Opublikował(a)
17 rok temuFSX'em latam tylko offline :)
Opublikował(a)
17 rok temuproponuje zrobić spontan - bez FSA, kto czym woli
Opublikował(a)
17 rok temuJa z kolei mam problem z FSX-em. Gdy ładuję pogodę z ASX, pojawia się komunikat błędu "FSUIPC=0" lub podobny. Miał ktoś taki problem?
Opublikował(a)
17 rok temuI jak to robimy lecimy z FSA czy tak każdy jaki chce samolot??? Jak coś to dajcie znać i kto skąd leci bo dobrze było by się razem spotkać.
P.S
Cholera jak na złość zepsuł mi się mikrofon w słuchawkach więc pozostanie mi tylko .txt :/
Opublikował(a)
17 rok temuJak mi sie uda to przebazuje "Running Rhino" na FZAA :)
a jak nie to mogę polecieć np 737 . zobaczymy.. (bez FSA)
Nie wiemy ile będzie trwał egzamin, ale o wiele trudniej jest z przylotami , może udało by się zrobić odlot i przylot na jakiejś krótkiej w miarę trasie ?
Jet'y czy Prop'y ?
albo może się jakoś zsynchronizujemy, i np. ok. 1930Z ktoś przyleci , a ktoś odleci ? , ale może wszyscy na przylot.. może jakieś holdy ?
..any idea.. ?
Edytowany przez
aszczupal dnia 20-09-2009 12:13,
17 rok temuOpublikował(a)
17 rok temua w sumie możemy zrobić traffic bez FSA. wtedy bez znaczenia co i gdzie stoi. bierzesz to w czym się dobrze czujesz ja DHC7 Adam AT72 Jarek C130 albo z grubej rury Jarek 742 ja MD11 Adam 757/737 i jazda
Opublikował(a)
17 rok temuTo ja muszę wracać swoim D7 na FZAA :) I to będzie chyba mój ostatni lot w tym miesiącu ponieważ wyjeżdżam w delegację na 3 tygodni. Biorę lapka ze sobą ale nie wiem czy będzie czas i net :(
Opublikował(a)
17 rok temuLooknij Adaś FZAA-FCBB, powinno być OKey :kuku:
Opublikował(a)
17 rok temuhm,, a jakie tam stoją samoloty ?
Macie pomysł na jakas krótka traskę zaczynając od FZAA ? i tam kończąc