Opublikował(a)
13 rok temuWyslalem ze trzy maile, zlozylem temat na ichnim forum i .......... jak widac
Opublikował(a)
12 rok temuOct 30, 19:35 - Alasizon: This pilot has been reactivated.
:yahoo::trunk:
Opublikował(a)
12 rok temuprzepraszam za spóźniony zapłon i spóźnioną reakcję,... ;) dłuuuuuugooczekiwana wiadomość!!! Naszczęście to nie była komenda - go arround...! :)
Jestem w szoku że się udało, dziekuję bardzo Jarek, dzieki Noker.
Duuuuże piwo dla Was Panowie :trunk: (zgrzewka)
Edytowany przez
gplaza dnia 07-11-2013 20:06,
12 rok temuOpublikował(a)
12 rok temuCześć.
W jaki sposób można reaktywować konto na FSAirlines.net
Z góry dziękuję za pomoc
Opublikował(a)
12 rok temuSpróbuj napisać do supportu wyjaśnij czemu nie mogłeś się chociaż zalogować i poproś o przywrócenie konta. Pozdrawiam
Opublikował(a)
12 rok temuWitam. Niestety Prośba o reaktywację trafiła w pustkę. Czy istnieje rozwiązanie zalogowania się na nowe konto ? i ponowne wznowienie lotów w PC.
Opublikował(a)
12 rok temuMozna ,oczywiscie, zaloz nowe konto i zloz aplikacje do PLC
Opublikował(a)
12 rok temuCo znaczy "w pustkę" ..
..znaczy nie odpisali Ci ?
Edytowany przez
aszczupal dnia 08-07-2014 00:52,
12 rok temuCześć.
Znalazłem na naszym forum adresy mailowe do suportu oraz dodatkowy adres ...konny@xxxxxx.net Prawdopodobnie były to stare adresy.
Chyba lepszym rozwiązaniem będzie nowe konto. Jeżeli szefostwo nie ma nic przeciwko.
Nowy nick to zbyszekzrbis (orginalnie) ....Ok złożyłem ponowne podanie do linii.....
Opublikował(a)
12 rok temuWitam jeszcze raz dziękuję za ponowne zatrudnienie ;-). Szybka reakcja. Kolejna prośba o odnowienie Type Ratings na ....A310; B727; B737; B767; B777; MD11; B747; DC10; DHC7; AT75.....
Z góry dziękuję
Opublikował(a)
12 rok temuW przerwie meczu 5:0 Dziękuję jeszcze raz. Oczywiście obiecuję poprawę.
Opublikował(a)
12 rok temuWitamy ponownie ;), lataj pod twoim 'starym' PIDem PLC108 na FSA już ci zmieniłem.
Napisałem jeszcze swoim kanałem do supportu z prośbą o przywrócenie twojego starego konta na FSA,
ID: 26198 pamietasz stary login i hasło?
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
Edytowany przez
Noker dnia 10-07-2014 23:36,
12 rok temuCześć Dzięki Powoli zaczynałem się uczyć powtarzając nowy call sign Poland Cargo one one eight ale to nie to co Poland Cargo one zero eight ;-) Tak pamiętam stare hasło oraz login. Prześlę na priva.
Opublikował(a)
12 rok temuZbyszek, dobra wiadomość, odzyskaliśmy twoje stare konto
pozmieniaj sobie w ustawieniach klienta,
nowe konto usuwam z listy pilotów PLC, niestety nie da się przerzucić lotów z nowego konta na stare.
Działąj na starym koncie,
pozdrawiam
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
Opublikował(a)
12 rok temuTa sama sytuacja z Pawłem Pachockim PLC005
Witamy ponownie,
napisałem do supportu prośbę o przywrócenie poprzeniego konta z historią lotów.
Jak tylko bedzie odzwe dam Ci Pawle znać.
na razie nowe konto ustawiłem na Grounded.
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
Opublikował(a)
12 rok temuCześć Wielkie dzięki znowu jestem kapitanem ;-).
Zabawne zerkałem dzisiaj na nowe konto FSA ( no nie czytałem wcześniej forum....) a tu no niespodzianka wyrzucili mnie z Poland Cargo ale za co ......... ;-) Później doczytałem na forum.... że dzięki pomocy szefa powróciłem do starego konta jeszcze raz wielkie dzięki. Tak to jest jak się nie czyta na samym początku forum.....
Opublikował(a)
12 rok temuDzięki Rafał to czekamy :)