Opublikował(a)
14 rok temuMy latamy "as real" ,kolega lata "as fun as possibe" , tak roznica miedzy nami.
Nie ma pojecia czym sie rozny vatsim od multi.
Rafal, nie wiem czy jest sens dawac dostep do forum temu czlowiekowi.
Jesli kiedys zmieni podejscie do latania na bardziej powazne to bedzie mozna pogadac bo jak na razie :(
PS
Kolego, u nas najpierw musisz wykazac sie wiedza i umiejetnosciami (jak w realu) , potem dopiero mozesz probowac myslec o 737. Jak na razie brak ci wiedzy by wykonac prosty VFR na Cesnie, dlatego zbanowano cie na vatsim.Chcielismy pomoc Ci zdobyc ta wiedze ,ale Twoje podejscie jest nie do przyjecia.
Z mojej strony zegnam.
Opublikował(a)
14 rok temuPanie Jareczku sam chyba pojęcia nie masz.Dobrze że do was nie wstąpiłem założyłem swoją linię:Air Poland Express (APE) i napewno waszym partnerem nie będę a i odwas ktoś będzie chciał dojść to nie wejdzie.Dwa miesiące jak już mam linię i mam pięciu pilotów a i doganiamy was.Pogagamy za pół roku jak was przegonimy-zaruzumialce:) A.. dziękuję za malowanko,na chomiku fajnie punkty nabijam-rozchodzą się jak świeże bułeczki:)
Opublikował(a)
14 rok temuNie masz szns na dolaczenie do PLC,nie ten poziom, duuuuuzo nauki najpierw,vatsim i jego as real najwyrazniej przerazl cie:).
Nie wystepowalem o partnership do was,jesli ktos od nas to zrobil to przez pomylke. Kolejne, -jakie malowanko? nie pamietam,poza tym czym sie chwalic ze sie rozchodzi? jesli samememu sie go nie zrobilo, robisz nam reklame:) , dzieki.
Trzecie- roznica miedzy nami jest taka ze vatsim to jak dorosle zycie a FSA to jak piaskownica. Ty jestes w piaskownicy. My uzywamy FSA tylko jako dodatku,jak Noker napisal nie najdoskonlaszego,jak wyjdzie cos lepszego to pewnie zmienimy.
Gonic nas nie masz jak bo jestes w innej lidze,w czym nas ,chcesz gonic?O lataniu wiesz niewiele,(o czym swiadcza bany na vatsim) a punkty z FSA sa dla nas calkowicie nieistotne.Dla nas istotne sa statystyki vatsim,poziom wiedzy u was zaden wiec jak chcesz sie odniesc??:) Ale nie przejmuj sie,wiekszosc w swoim zyciu miala okres buntu , z tego w wiekszosci sie wyrasta.
Tak wiec milej zabawy w pisakownicy.
PS
nie wracaj na to forum prosze,to nie miejsce na zaspokajanie twoich dzieciecych ambicji.
PPS
nawet w FSA nie nalezycie do dobrych, latacie na multiplayer=300 :):):)
Edytowany przez
Jarek dnia 10-04-2012 00:08,
14 rok temuOpublikował(a)
14 rok temuJarek, dajesz sie bezsensownie wciągać w głupia dyskusję... po co Ci to..
Kolega robi co chce i już... jego sprawa...
VDolary. x Multiplier (300) (no problem.. jak cyferki są dla niego ważne to superowo..)
Opis na stronie FSA w jakimś dziwnym języku "Air Poland Express to dla zaawansowanych pilotów co mają zamiłowanie do podniebnych lotów nie wymagających lataniem na Vatsim.(Minimum 100h) " (trąci Google Translatorem)
Lądują średnio z 13 tonami paliwa ... też spox.. :) (ale może mają taki regulamin wewnętrzny..)
Rafał zlituj się i to zakończ (" koncz Waść , wstydu oszczędź" ) i pokasuj te posty i konto kolegi...
Opublikował(a)
14 rok temuŚwięta racja, nie karmcie Trola, bo będzie trolił dalej :)
I nie ma co z nim dyskutować, bo pierw Jareczku sprowadzi Ciebie do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem :P
Więc po co karmić Trola?
Nie odpisywać i skasować konto.
Opublikował(a)
14 rok temuJestem za, zamknac dostep do forum dla trolla :)
Opublikował(a)
14 rok temuWierzono, że trolle różniły się między sobą zarówno wyglądem, jak i charakterem. Najczęściej miały to być stworzenia bardzo stare, brzydkie, złośliwe i mało inteligentne. Można było wśród nich znaleźć olbrzymy, jak i niewielkiego wzrostu skrzaty czy karły... Ja myślę że to jest karzeł... hehe, a w ich Air Poland Express... lądują bez podwozia, bo od kiedy to karły dosięgają do magicznej dźwigni... :P
p.s + 13 ton paliwa
Opublikował(a)
14 rok temuA ten dalej sobie nie dał na luz , zbanujcie go i będzie po problemie ;) Jak w pewnym polskim filmie '' Wyrwałem chwasta''
Opublikował(a)
14 rok temuPilot na służbie ID Pilota Data
Jaroslaw Wolanski PLC069 Apr 04 2009, 01:09
Nr lotu Wirtualna linia Maksymalne tempo symulacji
PLC170 Poland Cargo 16
Typ samolotu Rejestracja L. Pas.
DC10 SP-PLG 0
Odlot Planowany przylot Przylot Dystans Czas trwania Siła lądowania (V/S)
EPBY \ 04:07 FZAA FZAA \ 11:47 3457nm 07:40 (7.7h) -9 fpm
Początkowe paliwo: Zakupione paliwo Paliwo przy pokładowaniu Paliwo przy starcie Paliwo podczas lądowania Paliwo podczas przylotu Blok paliwa
80464 lbs 121254 lbs 201719 lbs 199970 lbs 28398 lbs 27897 lbs 173821 lbs
Klasyfikacja Krytyka
100% a perfect flight
Komentarz
Write your comment here...
Finanse
Zysk z biletów: Economy: PAX (0) x Ticket Price (361v$) 0v$
Koszty paliwa: Cena paliwa (1.16v$) x 1.234 x Zakupione paliwo (55000kg / 121254lbs) -78.729v$
Koszty obsługi i cateringu 0v$
Zysk z przewozu ładunku 0.05v$/100nm x Dystans (3457nm) x £adunek cargo (52275kg / 115247lbs) 84.514v$
Bonus 0v$
Pensja pilota: Zysk linii x Pensja pilota -578v$
Całkowity zysk 5.207v$
x Mnożnik (300) 1.562.100v
Mnożnik 300 i kto lata na 300-dzieci nemo haha...
Opublikował(a)
14 rok temuPajacu bo tylko tak Ciebie można nazwać , spójrz na date... Wyjdź stąd i zamknij za sobą drzwi. Co za typek Noker weź go zbanuj na zawsze ;)
Opublikował(a)
14 rok temuNoker, zbanuj trolla prosze.
Opublikował(a)
14 rok temuOdstrzelony, pozamiatam później.
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
Edytowany przez
Noker dnia 18-04-2012 00:05,
14 rok temuOpublikował(a)
14 rok temu Ogłoszenie
Kupię Trolla, może być odstrzelony ...
p.s moje psy się nudzą ...:yahoo: