O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

FSA Pytania

Ostatnia aktualizacja 11 rok temu
G
gplazaUżytkownik
Opublikował(a) 13 rok temu
Witam,
Dzisiaj wysłałem do nich maila, poczekam na odblok. :)
Wcześniej na stronie FSA wysłałem maila pod adres : support at fsairlines dot net - support@fsairlines.net
i dostałem: Return Undelivered Mailer Daemon
I tu jest szkopuł.
Wysłałem jeszcze raz.
Dziękuję za pomoc!
Edytowany przez gplaza dnia 27-09-2013 23:12, 13 rok temu
G
gplazaUżytkownik
Noker, wciąż nie udało mi się do nich do mailować, mam zwrotnego niedostarczonego maila... WTF?
Jeśli miałbyś jakieś sugestie, to bardzo proszę ...
J
JarekWeteran
Wyslalem in "ticket". czasem trzeba troche poczekac na odpowiedz.
G
gplazaUżytkownik
Poczekam Jarek :) Jestem jeszcze w Polsce heh, więc nie spieszy mi się...
Czytałem że ludzie narzekają bo muszą czekać na odblok.
A wystarczyło co jakis czas się zalogować, wtedy w FSA nie musieli by zamykac konta. Niestety, mnie to nie ominęło.
Edytowany przez gplaza dnia 29-09-2013 01:27, 13 rok temu
NokerNokerSuper administrator
Coś się ruszyło w temacie?
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
www.fsairlines.net/signatures/11728.png
J
JarekWeteran
Nic, cisza, ticket wisi bez odpowiedzi. Jesli masz maila do Konny'ego to napisz,moze cos to przyspieszy.

Poczekajmy jeszcze troche,jakl nic sie nie ruszy zaloz nowe konto. To tylko FSA, statystyki vatsimowe sa przeciez nienaruszone.
Edytowany przez Jarek dnia 04-10-2013 20:23, 13 rok temu
G
gplazaUżytkownik
Wolałbym odzyskać stare kwity... jeśli mnie rozumiesz Jarek
J
JarekWeteran
wiem, staram sie
Wysłałem dzisiaj meila do Konnego.
Poprzednio pomógł z odzyskaniem konta Sławka Smolenia, może i teraz pomoże ;)
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
G
gplazaUżytkownik
Wysłałeś Noker może na ten adres podany w kontaktach w FSA? Czy jakiś prywatny ;)
Ja wysłałem tez do niego po poście Jarka. Dalej nic się nie dzieje.
Grzesiu - wysłałem na ten adres, co pisałem w tym poście
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
J
JarekWeteran
Napisalem nawet na forum FSA, ale brak odpowiedzi. Zauwazylem ze wielu ludzi czeka bardzo dluuuuugo na odpowiedzi. Wyglada ze team ma jakis kryzys:nunu:
G
gplazaUżytkownik
Chyba tak, globalny kryzys, dominacja islamu nad resztą, ogólnie kiepsko... hehe.
Ale jak by co to jeszcze zaczekam, szkoda mi starego konta
J
JarekWeteran
:):) islam:). kawal slyszalem. Islamista wsiada do taksowki. Po chwili mowi do taksowkarza ,czy moglby wylaczyc radio. ten pyta czemu?. Islamista na to : bo w czasach mahometa nie bylo takiej muzyki i dlatego jemu nie wolno jej sluchac. Taksowkarz zatrzymuje taxi i karze mu wysiadac. Ten pyta czemu? Taksowkarz na to : w czasach mahometa nie bylo takich taksowek, wysiadaj i czekaj na wielblada.
J
JarekWeteran
Wreszcie cos napisali na forum :

"All,

Just to give you an update:

-Both myself and Joe have had some changes in our real-life. I personally moved to Phoenix and started flight school so we are trying to balance our real-lives along with FSA.
-I do intend to have a little more time for FSA so that our ticket and reviewed flight time should decrease.

Please do not send in additional tickets just to point out that your previous one has not been answered. There are currently 107 open tickets (the most open since I became an admin) and I am working through them time permitting.

We previously had a stated time of 48 hours for ticket response, however, this is very difficult to maintain currently due to real life. As such, please be advised, our standard response time will increase to 48 hours for flight reviews and 72 hours for ticket response.

Hopefully this will help and we will be able to provide the level of support you are looking for.

-Matt "
D
danielUżytkownik
Biorą za to kasę i takie coś piszą? Z karata raz im się należy! Kpina!
hahahahahahaha genialnie, wiem skąd mają kase na .... flight school:kuku:
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
J
JarekWeteran
No :), zorganizowali sobie:)
G
gplazaUżytkownik
Oni kaskę sobie zorganizowali... a biedny Flight Captain wciąż na bezrobociu... tzw. uziemiony nielot :|

Cytat

Please do not send in additional tickets just to point out that your previous one has not been answered. There are currently 107 open tickets (the most open since I became an admin) and I am working through them time permitting.

We previously had a stated time of 48 hours for ticket response, however, this is very difficult to maintain currently due to real life. As such, please be advised, our standard response time will increase to 48 hours for flight reviews and 72 hours for ticket response.

Hopefully this will help and we will be able to provide the level of support you are looking for.

-Matt

Bez jaj, 72 godziny to 3 dni a tiket wisi juz od trzydziestu, weź no Jarek tupnij, Pan płacisz - Pan wymagaj.
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.