Opublikował(a)
13 rok temuWitam,
Dzisiaj wysłałem do nich maila, poczekam na odblok. :)
Wcześniej na stronie FSA wysłałem maila pod adres : support at fsairlines dot net - support@fsairlines.net
i dostałem: Return Undelivered Mailer Daemon
I tu jest szkopuł.
Wysłałem jeszcze raz.
Dziękuję za pomoc!
Edytowany przez
gplaza dnia 27-09-2013 23:12,
13 rok temuOpublikował(a)
13 rok temuNoker, wciąż nie udało mi się do nich do mailować, mam zwrotnego niedostarczonego maila... WTF?
Jeśli miałbyś jakieś sugestie, to bardzo proszę ...
Opublikował(a)
13 rok temuWyslalem in "ticket". czasem trzeba troche poczekac na odpowiedz.
Opublikował(a)
13 rok temuPoczekam Jarek :) Jestem jeszcze w Polsce heh, więc nie spieszy mi się...
Czytałem że ludzie narzekają bo muszą czekać na odblok.
A wystarczyło co jakis czas się zalogować, wtedy w FSA nie musieli by zamykac konta. Niestety, mnie to nie ominęło.
Edytowany przez
gplaza dnia 29-09-2013 01:27,
13 rok temuCoś się ruszyło w temacie?
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
Opublikował(a)
13 rok temuNic, cisza, ticket wisi bez odpowiedzi. Jesli masz maila do Konny'ego to napisz,moze cos to przyspieszy.
Poczekajmy jeszcze troche,jakl nic sie nie ruszy zaloz nowe konto. To tylko FSA, statystyki vatsimowe sa przeciez nienaruszone.
Edytowany przez
Jarek dnia 04-10-2013 20:23,
13 rok temuWolałbym odzyskać stare kwity... jeśli mnie rozumiesz Jarek
Opublikował(a)
13 rok temuWysłałem dzisiaj meila do Konnego.
Poprzednio pomógł z odzyskaniem konta Sławka Smolenia, może i teraz pomoże ;)
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
Opublikował(a)
13 rok temuWysłałeś Noker może na ten adres podany w kontaktach w FSA? Czy jakiś prywatny ;)
Ja wysłałem tez do niego po poście Jarka. Dalej nic się nie dzieje.
Opublikował(a)
13 rok temuNapisalem nawet na forum FSA, ale brak odpowiedzi. Zauwazylem ze wielu ludzi czeka bardzo dluuuuugo na odpowiedzi. Wyglada ze team ma jakis kryzys:nunu:
Opublikował(a)
13 rok temuChyba tak, globalny kryzys, dominacja islamu nad resztą, ogólnie kiepsko... hehe.
Ale jak by co to jeszcze zaczekam, szkoda mi starego konta
Opublikował(a)
13 rok temu:):) islam:). kawal slyszalem. Islamista wsiada do taksowki. Po chwili mowi do taksowkarza ,czy moglby wylaczyc radio. ten pyta czemu?. Islamista na to : bo w czasach mahometa nie bylo takiej muzyki i dlatego jemu nie wolno jej sluchac. Taksowkarz zatrzymuje taxi i karze mu wysiadac. Ten pyta czemu? Taksowkarz na to : w czasach mahometa nie bylo takich taksowek, wysiadaj i czekaj na wielblada.
Opublikował(a)
13 rok temuWreszcie cos napisali na forum :
"All,
Just to give you an update:
-Both myself and Joe have had some changes in our real-life. I personally moved to Phoenix and started flight school so we are trying to balance our real-lives along with FSA.
-I do intend to have a little more time for FSA so that our ticket and reviewed flight time should decrease.
Please do not send in additional tickets just to point out that your previous one has not been answered. There are currently 107 open tickets (the most open since I became an admin) and I am working through them time permitting.
We previously had a stated time of 48 hours for ticket response, however, this is very difficult to maintain currently due to real life. As such, please be advised, our standard response time will increase to 48 hours for flight reviews and 72 hours for ticket response.
Hopefully this will help and we will be able to provide the level of support you are looking for.
-Matt "
Opublikował(a)
13 rok temuBiorą za to kasę i takie coś piszą? Z karata raz im się należy! Kpina!
Opublikował(a)
13 rok temuhahahahahahaha genialnie, wiem skąd mają kase na .... flight school:kuku:
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
Opublikował(a)
13 rok temuNo :), zorganizowali sobie:)
Opublikował(a)
13 rok temuOni kaskę sobie zorganizowali... a biedny Flight Captain wciąż na bezrobociu... tzw. uziemiony nielot :|