O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Przedstaw się.

Ostatnia aktualizacja 14 rok temu
A
aszczupalSuper administrator
Opublikował(a) 17 rok temu
A propos SOP . Nie mamy, bo i po co za mało nas latających, ale jak masz czas i chęci to prosimy bardzo...
Pisałeś czym chcesz latać. mamy aktualnie do obsadzenia 767-200ERF i 757-200F (Krystian dawno nie latał, więc sie nie pogniewa).
Określ się na który chcesz mieć TR. Na razie masz uprawnienia "bazowe" polataj deczko , a Rafał z Jarkiem zdecydują o uprawnieniach na nowy samolocik.

p.s. ten KLM w podpisiku to nie za bardzo politycznie...:) ..żartowałem...
pozdrawiam
Adam
www.fsairlines.net/signatures/17438.png
Edytowany przez aszczupal dnia 24-08-2009 22:10, 17 rok temu
D
danielUżytkownik
Dziekuje bardzo, z tym tankowanie rzeczywiscie wpadka niesamowita ale nie spodziewalem sie ze spalanie w tym modelu bedzie az tak wysokie.

Co do SOP to jeszcze nie wszystko wiem na temat POLAND CARGO. Moze kiedys....

Jezeli chodzi o wybor miedzy 767 a 757 to jest mi to raczej obojetne, prawda ze z 767 mam wieksze doswiadczenie ale mam rowniez 757 od pss, ktory takze mi sie podoba.

Podpis zmieniony, skoro juz jestem czlonkiem POLAND CARGO.

A
Witamy !
Może napisz pare słów dlaczego PLC.
PLC Jest jedną ze starszych linii w Polskim V-firze. i bardzo cenimy sobie ład, porzadek i spokój
Latasz w wielu VA (jestes członkiem: Eurosky, Skyeagle(CEO)), byłeś w ALBATROS
Czy możesz nam w skrócie wyjaśnić dlaczego zmieniasz linie, i czy planujesz u nas zagościć na dłużej, czy może niekoniecznie..
Przyznam że o to pytam bo byłes jednym z bochaterów "negatywnych" pewnych wątków na forum ...
pozdrawiam
Adam
NokerNokerSuper administrator
Taka odpowiedź do mnie nie przemawia.
Tak jak rozmawialiśmy na GG, nie potrafisz zadbać o swoją własną reputację, to co powiedzieć o reputacji Linii. http://vatsim.home.pl/viewtopic.php?f...mp;t=29115 znikniesz z tego posta to może byśmy mogli zacząć dyskutować.

Nie jesteśmy linią która Każe latać, która Wymaga Umiejetności i je egzekwuje,
Jesteśmy paczką ludzi o tej samej pasji, którzy próbują dobrze razem symulować/bawić się w wirtualne latanie, którzy mają do siebie pełne zaufanie, którzy nie narobią kwasu marce Poland Cargo - która jest jedną z najstarszych virtualnych linii na polskim virtualnym niebie.
Jak widzisz i słyszysz nie ma po nas rozgłosu na forach/ ani pozytywnych ani negatywnych. I chcielibysmy dalej to kontynuować
Edytowany przez Noker dnia 16-10-2009 15:31, 17 rok temu
D
danielUżytkownik
Pewnie nie powinienem zabierać głosu w dyskusji ze względu na mój staż w PLC ale z tego co zauważyłem to Piotrek robi postępy. Jeszcze rok temu wyprawiał różne cyrki, nie będę tutaj przykładów przytaczał, chyba że ktoś sobie życzy ale ostatnio jest moim zdaniem ok.
D
danielUżytkownik
Tu nie chodzi i poparcie Piotrze, tym bardziej że kiedyś zalazłeś mi za skórę i jeszcze długo to będę pamiętał. Ja nie skreślam ludzi na starcie jeżeli widać u nich poprawę a u ciebie jest takowa widoczna.

Może dobrym rozwiązaniem było by zarejestrowanie kilku krótkich lotów za pomocą FSRECORDER i podesłaniu ich do naszej starszyzny plemiennej? O ile w ogóle chcesz latać w PLC.
Edytowany przez daniel dnia 16-10-2009 20:27, 17 rok temu
D
danielUżytkownik
Jeżeli to przejdzie, to spodziewałbym się DHC7 :) Powodzenia.
M
mrozigorAdministrator
Lub ew. ATR72.
D
danielUżytkownik
Na to pytanie może odpowiedzieć ci jedynie Jarek, Adam i Rafał gdyż to oni tutaj rządzą.
EPWA RWY15 (IDAKO 4D) -> (LODNI 1N) RWY11 EPGD
Przy ostatnich wiatrach całkiem realne

Przypomnij sobie hasła od tych czterech kont na FSA/ ewentualnie napisz do supportu o usunięcie,
Zdecyduj się na któreś z nich, złóż aplikację do PLC, dostaniesz Callsign i TpeRating treningowy na DHC7 i AT72

Pozdrawiam
From: Automatic Message System
To: Rafal Jarosz
Date: 10.19.2009 - 11:01

Piotr Wilk quit your Virtual Airline.
D
danielUżytkownik
Widać niektórzy się jednak nie zmieniają. Może to i lepiej.
K
KrystekUżytkownik
Jednak nasz system rekrutacji jest cięższy niż jakieś tam zaliczenie testu:P
Przechodzą go tylko Ci, dla których latanie coś znaczy...
I Ci co go przejdą zazwyczaj zostają;)
http://www.obecnoscboga.1k.pl/
A
Hm.. i jakby to powiedzieć......
zresztą zobaczcie sami...
http://www.vatsim.home.pl/viewtopic.p...mp;t=29590

no i tutaj http://lotva.cba.pl/viewpage.php?page...?page_id=3

może i lepiej dla wszystkich że kolega odpuścił...
pozdrawiam
Adam
D
danielUżytkownik
Taaa, tylko kolegów z LOTu poniosło bo baner na stronie Piotra Wilka został stworzony przez mojego kolegę na potrzebę LOTVAL, który już nie istnieje. Z resztą jednak jest tak jak napisano. Gówniarz i tyle, nawet nie wspominając o jego wieku.
J
JarekWeteran
No i zostal prezesem:trunk: Powinien swoj twor nazwac PZPN VA:kuku:

Nie wiem czemu taka anologia mnie naszla:ubbio:
D
dawid98Junior
Jestem nowy chciałbym sie dowiedzieć jak zacząć latanie wiem o tym ze ponizej fl100 maja być wyłaczone światła itp. ale chce wiedziec jak rozpaczać wykonywanie lotów i czy macie tu swojego ts i jak tak to jakie hasło
Edytowany przez dawid98 dnia 23-10-2009 15:48, 17 rok temu
M
mrozigorAdministrator
Jak to się stało, że prowadzisz forum o lotnictwie (co sugeruje twój podpis), a nie znasz podstaw? Co i jak to można przeczytać na www.avsim.home.pl . Jeszcze jedna sprawa. Pisz wolniej, a będziesz mniej błędów robił.
Edytowany przez mrozigor dnia 23-10-2009 17:12, 17 rok temu
AreQAreQJunior
Hm kolega chyba nie bardzo załapał co znaczy "Przedstaw się". Tu nie piszemy o swoich uczuciach, tylko o sobie. Ile mamy latek, jakie imię nam rodzice nadali i takie tam pierdółki. W dodatku za nim będziesz chciał przystąpić do linii lotniczych warto się nauczyć samemu podstaw (przynajmniej podstaw!).

Pozdrawiam i życzę powodzenia AreQ.
Pozdrawiam,
AreQ

www.fsairlines.net/signatures/PLC096.png
D
dawid98Junior
Post pisałem w pośpiechu a koledzy z shutbox'a powiedzieli żebym tu to pytanie napisał więc się zastosowałem, to pomoże ktoś mi czy nie, niestety nie znalazłem żadnej informacji na stronce. O JU¯ mam znalazłem nazwa kategorii aplikacja. Ale to jest mało widoczne lepiej bylo by dołacz do nas czy coś w tym stylu, ok już mam. Za kłopoty przepraszam
Edytowany przez dawid98 dnia 23-10-2009 18:14, 17 rok temu
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.