Opublikował(a)
17 rok temuA propos SOP . Nie mamy, bo i po co za mało nas latających, ale jak masz czas i chęci to prosimy bardzo...
Pisałeś czym chcesz latać. mamy aktualnie do obsadzenia 767-200ERF i 757-200F (Krystian dawno nie latał, więc sie nie pogniewa).
Określ się na który chcesz mieć TR. Na razie masz uprawnienia "bazowe" polataj deczko , a Rafał z Jarkiem zdecydują o uprawnieniach na nowy samolocik.
p.s. ten KLM w podpisiku to nie za bardzo politycznie...:) ..żartowałem...
Edytowany przez
aszczupal dnia 24-08-2009 22:10,
17 rok temuOpublikował(a)
17 rok temuDziekuje bardzo, z tym tankowanie rzeczywiscie wpadka niesamowita ale nie spodziewalem sie ze spalanie w tym modelu bedzie az tak wysokie.
Co do SOP to jeszcze nie wszystko wiem na temat POLAND CARGO. Moze kiedys....
Jezeli chodzi o wybor miedzy 767 a 757 to jest mi to raczej obojetne, prawda ze z 767 mam wieksze doswiadczenie ale mam rowniez 757 od pss, ktory takze mi sie podoba.
Podpis zmieniony, skoro juz jestem czlonkiem POLAND CARGO.
Opublikował(a)
17 rok temuWitamy !
Może napisz pare słów dlaczego PLC.
PLC Jest jedną ze starszych linii w Polskim V-firze. i bardzo cenimy sobie ład, porzadek i spokój
Latasz w wielu VA (jestes członkiem: Eurosky, Skyeagle(CEO)), byłeś w ALBATROS
Czy możesz nam w skrócie wyjaśnić dlaczego zmieniasz linie, i czy planujesz u nas zagościć na dłużej, czy może niekoniecznie..
Przyznam że o to pytam bo byłes jednym z bochaterów "negatywnych" pewnych wątków na forum ...
Opublikował(a)
17 rok temuPewnie nie powinienem zabierać głosu w dyskusji ze względu na mój staż w PLC ale z tego co zauważyłem to Piotrek robi postępy. Jeszcze rok temu wyprawiał różne cyrki, nie będę tutaj przykładów przytaczał, chyba że ktoś sobie życzy ale ostatnio jest moim zdaniem ok.
Opublikował(a)
17 rok temuTu nie chodzi i poparcie Piotrze, tym bardziej że kiedyś zalazłeś mi za skórę i jeszcze długo to będę pamiętał. Ja nie skreślam ludzi na starcie jeżeli widać u nich poprawę a u ciebie jest takowa widoczna.
Może dobrym rozwiązaniem było by zarejestrowanie kilku krótkich lotów za pomocą FSRECORDER i podesłaniu ich do naszej starszyzny plemiennej? O ile w ogóle chcesz latać w PLC.
Edytowany przez
daniel dnia 16-10-2009 20:27,
17 rok temuJeżeli to przejdzie, to spodziewałbym się DHC7 :) Powodzenia.
Opublikował(a)
17 rok temuNa to pytanie może odpowiedzieć ci jedynie Jarek, Adam i Rafał gdyż to oni tutaj rządzą.
Opublikował(a)
17 rok temuEPWA RWY15 (IDAKO 4D) -> (LODNI 1N) RWY11 EPGD
Przy ostatnich wiatrach całkiem realne
Przypomnij sobie hasła od tych czterech kont na FSA/ ewentualnie napisz do supportu o usunięcie,
Zdecyduj się na któreś z nich, złóż aplikację do PLC, dostaniesz Callsign i TpeRating treningowy na DHC7 i AT72
Pozdrawiam
Opublikował(a)
17 rok temuFrom: Automatic Message System
To: Rafal Jarosz
Date: 10.19.2009 - 11:01
Piotr Wilk quit your Virtual Airline.
Opublikował(a)
17 rok temuWidać niektórzy się jednak nie zmieniają. Może to i lepiej.
Opublikował(a)
17 rok temuJednak nasz system rekrutacji jest cięższy niż jakieś tam zaliczenie testu:P
Przechodzą go tylko Ci, dla których latanie coś znaczy...
I Ci co go przejdą zazwyczaj zostają;)
http://www.obecnoscboga.1k.pl/
Opublikował(a)
17 rok temuTaaa, tylko kolegów z LOTu poniosło bo baner na stronie Piotra Wilka został stworzony przez mojego kolegę na potrzebę LOTVAL, który już nie istnieje. Z resztą jednak jest tak jak napisano. Gówniarz i tyle, nawet nie wspominając o jego wieku.
Opublikował(a)
17 rok temuNo i zostal prezesem:trunk: Powinien swoj twor nazwac PZPN VA:kuku:
Nie wiem czemu taka anologia mnie naszla:ubbio:
Opublikował(a)
17 rok temuJestem nowy chciałbym sie dowiedzieć jak zacząć latanie wiem o tym ze ponizej fl100 maja być wyłaczone światła itp. ale chce wiedziec jak rozpaczać wykonywanie lotów i czy macie tu swojego ts i jak tak to jakie hasło
Edytowany przez
dawid98 dnia 23-10-2009 15:48,
17 rok temuJak to się stało, że prowadzisz forum o lotnictwie (co sugeruje twój podpis), a nie znasz podstaw? Co i jak to można przeczytać na www.avsim.home.pl . Jeszcze jedna sprawa. Pisz wolniej, a będziesz mniej błędów robił.
Edytowany przez
mrozigor dnia 23-10-2009 17:12,
17 rok temuHm kolega chyba nie bardzo załapał co znaczy "Przedstaw się". Tu nie piszemy o swoich uczuciach, tylko o sobie. Ile mamy latek, jakie imię nam rodzice nadali i takie tam pierdółki. W dodatku za nim będziesz chciał przystąpić do linii lotniczych warto się nauczyć samemu podstaw (przynajmniej podstaw!).
Pozdrawiam i życzę powodzenia AreQ.
Opublikował(a)
17 rok temuPost pisałem w pośpiechu a koledzy z shutbox'a powiedzieli żebym tu to pytanie napisał więc się zastosowałem, to pomoże ktoś mi czy nie, niestety nie znalazłem żadnej informacji na stronce. O JU¯ mam znalazłem nazwa kategorii aplikacja. Ale to jest mało widoczne lepiej bylo by dołacz do nas czy coś w tym stylu, ok już mam. Za kłopoty przepraszam
Edytowany przez
dawid98 dnia 23-10-2009 18:14,
17 rok temu