O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Przedstaw się.

Ostatnia aktualizacja 14 rok temu
DbelicaDbelicaSenior
Opublikował(a) 14 rok temu
No właśnie coś mi tak po głowie chodziło że skądś Cie znam ;) Witamy ponownie na pokładzie.
www.fsairlines.net/signatures/8401.png
Edytowany przez Dbelica dnia 20-02-2012 19:06, 14 rok temu
K
Kamil2602Użytkownik
£elkam!
Edytowany przez Kamil2602 dnia 20-02-2012 19:11, 14 rok temu
J
JarekWeteran
witam, pamietam Cie
zwpplot15zwpplot15Nowicjusz
Nazywam się Tomasz Samusz 36 lat mieszkający na mazurach w Giżycku zapalonym wiedzą o lotnictwie.Samolot mój to B737-obojętnie jaki bo posiadam iFly737NG a z małych
to CT210M albo coś podobnego.Jak widać na mój profil FSAirlines mam same loty na 100% i oblatany cały świat,no prawie.Latałem wcześniej na EMA sam odeszłem bo na 10 osób tylko 2,3 osoby latają.Co do FSAirlines to zakładam swój serwer albo na czyjimś idę i latam na rzeczywistych warunkach no i na pełnym realizmie,na Vatsim latałem ale mnie wyrzucili bo nie zawsze siedzę przy kompie-wiecie wyszedłem gdzieś bo musiałem i nie poimformowałem,tak było kilka razy...Jak będziecie mnie chcieli przyjąć to nie porzałujecie,a jak nie to skasujcie ten wpis:)
J
JarekWeteran
My latamy tylko na vatsim,zadnych innych serwerow. Zrobmy tak, zaloz konto na vatsim ,chyba ze masz nadal to na ktorym latales wczesniej. W przyszlosci jak musisz gdzies wyjsc to poprostu rozlacz sie ale zostaw samolot w locie, nikt za to Cie nie wywali. Ile godzinek wylatales na vatsim i jaka wiedze teoretyczna posiadasz?
Na Vatsim miałem chyba 4 godziny ale jest przeszkoda angielski,z mową.Konto mam ale nie pamiętam hasła i loginu czy na ten sam email da się.To troche potrwa myślałem że bez vatsim się obejdzie,robiłem 5,7 lotów a na vatsim będzie mniej.Znam się na fmc i nie wiem poco na defuldowym benku muszę latać jak mam oryginalnego iFly a na vatsim jak latasz wymagają fmc,lądować manulnie umiem bardzo dobrze(autopilot wyłańczasz mając 1000 nm przed pasem)Druga sprawa DHC7 jest pod 2004 a ja mam fsx:(
NokerNokerSuper administrator
Nie zakładaj drugiego konta, tylko przywróć stare, coś cię nie mogę namierzyć na serwerach Vatsim, chyb że podałeś tam inne dane.

Angielski to nie przeszkoda, widziałeś film instruktażowy Maćka Vożhnego?
Piloci PLC nie idą na ilość, tylko na jakość.
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
www.fsairlines.net/signatures/11728.png
J
JarekWeteran
a masz ATR lub cessne caravan pod FSX?

Co do ladowania to chodzi o cale podejscie bez autopilota,nie tylko ponizej 1000ft.

Kolejne,to nie vatsim wymaga FMC, ja nie uzywam i latam ale to inna bajka. FMC bedzie Ci potrzebane do nawigacji. na vatsim lata sie tak jak w realu i zgodnie z przepisami z reala.
Jarek nie rób ze mnie ofermę bo wiem jak bez autopilota się lata,wiem do czego służy trymer wiem co to jest vor całą procedurę mam w jednym paluszku,latam odkiedy 2004 było wydane,posiadałem tamty symulator ale mój napęd nie obsługuje cd więc nieróbcie ofermy losu ze mnie jakbym pierwszy raz bym latał,Zadam ci Jarek np takie pytanie?? lecąc FSAirlines a miałem trasę 800 nm samolot miał już 89% ubytku i w 500 nm miałem awarię lewego silnika,na jednym silniku leciałem i wylądowałem-wytrwałoć się liczy i imięjętność inny to by zresetował i by powtarzał i ty chcesz starego wygę uczyć??
Zatem Tomku czego od nas oczekujesz skoro jak wół stoi na FSA:
( We are on Vatsim flying VA )

My mamy zmieniać zasady abyś Ty mógł latać Off?
Czy to nie przypadkiem powinno być 'abarotnie', Ty powinieneś zacząć latać On aby latać w PLC?

PS. Jaro to z nie jednej miski jadał już ryż :stary: i tu bym polemizował kto jest starszym wygą :ubbio:
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
K
Kamil2602Użytkownik
Hej, kolego czy aby nie za daleko poszalałeś? Starą wygą byś był gdyby było to udowodnione na VS (mam na myśli opinia). Skoro Cię wyrzucili z Vatsim to jak? Odzszedłeś od kokpitu - czyli nie latasz poprawnie. Nie oserwujes co Twój samolot robi! Druga rzecz, zgasł Ci silnik. Co w takiej sytuacji powinieneś robić? Ano lądować na najbliższym Ci lotnisku.
Więc tu nie krzycz, tylko załatw konto na Vatsim i polataj tam!
Po pierwsze jak mówicie że latacie nie na ilość a na jakość to po takim np.icydencje to byś miał ujemne punkty i reputacja spada.Po drugę nie krzyczę a po trzecie to 95% niektóre wasze loty niezaliczają się na jakości,a pozatym szkoda waszego czasu i mojego zakładam swoją linię i przegonię was w dwa trzy miesiące(będzie jakość z ilością)Kamil troche szacunku do starszych(szczylu)
Pa Pa, jak to mówią baba z woza, koniom lżej :kuku:
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
G
gplazaUżytkownik
Hej, Panowie miło mi się obserwuje ostatnie konwersacje. Jednak obiektywnie patrząc stwierdzam że ktoś kto niepokornie próbuje zmienić zasady w PLC, odnosząc się do swojego, moim zdaniem kiepskiego doświadczenia, nie powinien zabierać głosu na forum w obecności innych pilotów PLC. Świadczy to o niezbyt wyrachowanym podejściu do naczelnych PLC, co mogłoby skutkować kiepskimi relacjami z "kolegą" w firmie...
P.S Abstrahując... "kolega" myśli że stawiając zebrę na przejściu dla pieszych nie będzie jej widać, niestety zależy od punktu widzenia... ale Noker może ja zawsze przemalować na jelenia ... Wink więc jak chcesz... ale ja bym się ewakuował.
DbelicaDbelicaSenior
¯yczymy powodzenia Mistrzu! :) Ale chyba Cię tu nie chcemy ;)

PS. Pochwal się Swoją linią jak już założysz , a nóż komuś zaimponowałeś i sie przeniesie do Ciebie ;D B)
Edytowany przez Dbelica dnia 27-02-2012 14:05, 14 rok temu
K
Kamil2602Użytkownik
@Grzegorz
Jesli chodzi o mnie, to ja nie chcę zmieniać zasad w PLC. Tylko uważam, że jak ktoś lata offline, to nie ma on żadnego doświadczenia. Nie lata na VS więc to jest no. 1 do odstrzału B)

@zwpplot15
Bez wyzwisk! Jeśli miałbyś trochę kultury to byś nie wyzywał od szczyli. Nie dość, że nie masz doświadczenia. Latasz offline na defaultowym B737 z GPS'em :o to jeszcze obrażasz innych użytkowników!

Powodzenia, ciekawe jak nas przegonisz. Z samym sobą i bez konta na Vatsim nic nie zdołasz.
Dla takich jak ty polecam IVAO. Tam Cię nie przestraszą procedury.
Mam nadzieję, że ten wątek nauczy Cię pokory i nie będziesz wchodził z butami w nasze wspólne liniowe życie.

"Temu panu już dziękujemy"

@Noker
Świetnie powiedziane
Edytowany przez Kamil2602 dnia 27-02-2012 14:13, 14 rok temu
J
JarekWeteran
Nic dodac nic ujac panowie. chyba juz wiemy czemu kolege zbanowano na vatsim.

Za ten wyczyn ktory opisal z jednym silnikiem w realu stracilby licencje:(, poza tym reputacja w FSA ma niewiele wspolnego z realem dlatego FSA jest tylko dodatkiem do naszej VA.

PS
Do swojej lini ma szanse znalezc paru podobnych sobie. Zauwazcie ze prawie co tydzien ktos probuje do nas dolaczyc i rezygnuje zaraz po tym jak dowiaduje sie ze latamy na vatsim only. Takie to stare wygi znich :)
Edytowany przez Jarek dnia 27-02-2012 18:33, 14 rok temu
A
aszczupalSuper administrator
@Rafał
Wniosek o skasowanie konta "kolegi wygi"/
(aha i może powywalaj te zezsensowene posty... ).. w wolnej chwili..
pozdrawiam
Adam
www.fsairlines.net/signatures/17438.png
Kamil nie defultowy ale IFLY737NG co ma fmc a wy mi kazacie latac na defultowym co nie lubie bo wyjaśnił mi twój kolega że mam latać z firmowym malowaniem(bzdura) i w multiplayer latam jakby coś,nie wiesz bo siedzisz na vatsim.

http://www.fsairlines.net/signatures/46538.png
Edytowany przez zwpplot15 dnia 01-03-2012 18:12, 14 rok temu
DbelicaDbelicaSenior
A ten link to co? Popisówka?? hehee Kto Ci każe latać na defaultowym? i dlaczego malowanie to bzdura? Moim zdaniem to podstawa mieć malowanie Swojej firmy! Multiplayer to może być na Call of duty a VATSIM to już coś polecam Ci dużo materiałów do poczytania np wejdź sobie na www.pl-vacc.org albo nawet na Naszym forum nauczysz się więcej niż dotychczas umiesz ;) jak poczytasz i zrozumiesz to zapraszamy do dyskusji teraz nie ma to sensu bo piszesz bzdury i nie przyjmuj tego źle ale taka jest prawda naprawdę denerwuje to , to tak samo jak my piloci virtualni pouczali byśmy realnych pilotów.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.