O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Przedstaw się.

Ostatnia aktualizacja 14 rok temu
J
JarekWeteran
Opublikował(a) 14 rok temu
Oki,jesli Damian Cie zna to nie mam pytan. Kilka lotow TR na ATR i lub DHC7. DHC to nasz klasyk :). Mozesz go sciagnac z tej strony z malowaniem. Witam :)
NokerNokerSuper administrator
Cześć Kamilu

witamy na pokładzie, pamiętaj ZERO drinków, ZERO stewardes, i ZERO luksusu, a poza tym to sam luózik
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
www.fsairlines.net/signatures/11728.png
DbelicaDbelicaSenior
Dziś Kamil zaliczył próbne loty w 100%. Planował dobrze paliwo , mało tego wykonał Visualka w Wawce na 11. a Więc moim zdaniem Test zdał poprawnie ;)
www.fsairlines.net/signatures/8401.png
J
JarekWeteran
Zdal
G
gplazaUżytkownik
tylko pozazdrościć Kamilowi umiejętności :) ja po roku latania to ledwo umiałem cokolwiek uruchomić ... :(
K
Kamil2602Użytkownik
Witam tak w ogóle już na pokładzie :) Jak to po roku nie umiałeś nic uruchomić? :) Ja już latam transatlantyki :P
J
JarekWeteran
Po natach? :)
DbelicaDbelicaSenior

Cytat

Jarek napisał/a:

Miejmy nadzieje że po natach i z kontrolą oceaniczną :) A przypomne że w tym roku Cross the Pond odbywa się bodajże w Marcu i jednym z lotnisk do wyboru będzie Nasz Polski Kraków. Ja się na pewno piszę na KRK
Edytowany przez Dbelica dnia 10-02-2012 03:20, 14 rok temu
K
Kamil2602Użytkownik

Cytat

Jarek napisał/a:

Nie po punktach :)
Jeszcze nie miałem kontroli oceanicznej. Na Cross the Pond się nie wybiorę. :(
J
JarekWeteran
:) polnocny atlantyk lata sie po natach. Tu jest opis
http://www.vatsim-uk.co.uk/website/oceanic-procedures/

A tu mozesz sprawdzac aktualne NAT'y:

http://blackswan.ch/nat/

Jak zaczniesz po nich latac to dopiero bedziesz mogl powiedziec ze latasz transatlantyki :kuku:
Edytowany przez Jarek dnia 10-02-2012 20:27, 14 rok temu
K
Kamil2602Użytkownik
Przecież żartuję :) Oczywiście, że latam po NAT'ach :)

Jestem przygotowany na Oceaniczną kontrolę.
J
JarekWeteran
W sumie NATy to tez punkty tylko ze narzucone przez kontrole:)
M
mrozigorAdministrator
A na kompresji czy bez? Pamiętam mój jedyny lot oceaniczny - KEWR - EPWA, od rana do wieczora. Noker powiedział mi wtedy, że zdążył z dziećmi do pizzeri wyszkoczyć, wrócił, a tu 094 dalej leci ;)
K
Kamil2602Użytkownik
Ja leciałem bez kompresji. Pierwszy lot, to przeżycie, siedziałem bite 9h przed monitorem. Bałem się wyjść do kibelka ;). Później niektóre loty robiłem na hardcore'a i raz wyszedłem na 1,5h :). Jakoś nie chciał spaść :ubbio:
DbelicaDbelicaSenior
Mam nadzieje że Kamil będzie latał bez kompresji czasu. Ja sam nie trawie tego sposobu :)
Edytowany przez Dbelica dnia 19-02-2012 01:41, 14 rok temu
J
JarekWeteran
Ja mam liberalne podejscie do kompresji. gdy jest ruch i atc to fajnie ale lecac np z EPWA na VHHX nie widze sensu wisiec nad np nad rosja lub chinami gdy nie ma tam zadnej kontroli ani traficu w promienu 1000 mil
Edytowany przez Jarek dnia 18-02-2012 17:11, 14 rok temu
DbelicaDbelicaSenior
No tak co racja to racja , ale ja jakoś tak już mam od początku że latam x1 :)
Edytowany przez Dbelica dnia 19-02-2012 01:42, 14 rok temu
K
Kamil2602Użytkownik
Ja też nie lubie kompresji czasu. Lecąc EPWA-VHHX, wolałbym wyjść sobie (bo wiem, że kontroli nie będzie) i wrócić po 3h
J
JarekWeteran
U mnie to nie wypali, mam 7 letniego synka i jakbym wrocil.......:)
S
ShamanNowicjusz
Witam serdecznie!
Nazywam się Dawid Jawura. Na Vatsim jestem czynnym pilotem od 2008 roku i mam za sobą ponad 800h nalotu.
Nie wiem, czy ktoś poza Rafałem mnie pamięta, ale miałem okazję pracować dla PLC kilka lat temu. Niestety współpraca nie trwała długo, musiałem zrezygnować ze względu na brak wystarczającego czasu.
Teraz mam znacznie więcej wolnego dla siebie i postanowiłem znów się postarać o przyjęcie mnie w szeregi PLC, zgłosiłem się do Rafała, który życzliwie przyjął moją prośbę... i oto jestem!

Teraz mogę zacząć sobie wypracowywać reputację w liniach i własną, wirtualną karierę pilota zawodowego.

Pozdrawiam!
Dawid
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.