Opublikował(a)
13 rok temuSkriny ładne, troche polatałem takim 'mini 747', w pamięci utkwiło mi pewne lądowanie z 'emergency' na FZAA. Jaro, Adaś pamietacie o co chodziło? Bo już niepamiętam z którym z was to wtedy latałem.
Ale Paweł, litości, nie wrzucaj pieciomegowych bitmap na internet, to woła o pomstę do Wója Góógle.
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
Opublikował(a)
13 rok temuO ile pamietam cos z autoprzepustnica ? :)
Opublikował(a)
13 rok temuFajny model, jaki to?
Pod FSX czy fs9?
Opublikował(a)
13 rok temuPaweł Super pomysł. Kręcić to wiadomo Frapsem, w razie czego mam kilka GB jakichś moich filmików jakie zfrapsowałem w czasie aktywności, ale chiba więęększość to z nieśmiertelnym DHC7 w roli głównej.
Pozdrawiam
Rafał
PLC092
--------------
Opublikował(a)
13 rok temuA co zlego w DHC7 :)? to nasz ikona co by nie bylo
Daj maila, mam kilka filmikow z C130 i bell'em, przesle ci
Edytowany przez
Jarek dnia 18-10-2013 00:32,
13 rok temuOpublikował(a)
13 rok temuWlasnie, Rafal, gdzie mozna wstawic np: spakowany plik z filmikiem by ktos mogl sobie go sciagnac? Wysylanie typowa poczta zajmnie tydzien :)
Edytowany przez
Jarek dnia 18-10-2013 21:04,
13 rok temuOpublikował(a)
13 rok temuwlasnie, probowalem kompresowac ale wiele to nie daje, nadal pliki strasznie duzo waza
Dzis lecialem z Vitoria do Sao Paulo. W pewnym momecie uslyszalem grzmoty. Przed maska mialem poteznie wypietrzone kowadlo. Bylem na FL220 a gorna podstawa byla duuuuzo powyzej mnie. Dawno nie widzialem tak pieknej chmurki wygenerowanej przez FS. Z reala wiem ze prad wstepujacy w srodku takiego kolosa bywa potezny a zstepujace po bokach nie mniej. Poprosilem kontrole o zmiene kursu w celu ominiecia. Dobrze ze lecialem w dzien bo moj herek nie ma radaru pogodowego wiec w nocy pewnie wpadlbym w ten kibel :)
Problem w tym ze zapomnialem zrobic screena :@:(
Edytowany przez
Jarek dnia 19-10-2013 01:46,
13 rok temu