Opublikował(a)
17 rok temuNapisałem do Administratora DB żeby sprawdził ten log
Opublikował(a)
17 rok temuChciałem zamknąć odcinek "Australijski" ale coś FSA się posypał... a mianowice, powininem lecieć YBHI -> YLHI , ale tam pas ma 2900 ft , i C-130 z 20tonami nie wystartuje...:( , więc skróciłem i jak cel wybrałem YCFS , ale FSa nie pozwala mi zdefiować takiego planu, Drze się , że nia ma takiego lotniska, a jak chcę dołożyć, to że już istnieje.., dziwne. no cóż, może trzeba do supportu ? (póki jeszcze mamy status Platinum)
ale nie poddaje się .. jeszcze mam dwa wolne dni.. !
Opublikował(a)
17 rok temuNo i zakończyłem (jak na razie) moją przygodę z WFX2010 , na całkiem miłej wysepce "Norfolk Island" należącej terytorialnie do Australi, stąd już jakies 450nm na południe do wybrzeżt Nowej Zelandi.. , teraz bilet i wracam do Polski.
Opublikował(a)
17 rok temuPanowie,co z przelotem, czytalem na forum u Staszka ze z jakis powodow wstrzymal lot.
Opublikował(a)
17 rok temuWłaśnie lecę NZWB Woodbourne - NFTF Fua'amotu Intl
Jak to Staś miał w podpisie - "Trzeba ponosić ofiary"
Opublikował(a)
17 rok temuOki ale z jakiego powodu? Rozwalil sie ,stracil go ktos?
Opublikował(a)
16 rok temuNARESZCIE !
od grudnia do kwietnie w trasie... teraz przydał by się urlop wypoczynkowy, ale gdzie tam... 30 znowu w trasę.. PLC nie oczędza pilotów... niestety..
Oficjalnie melduje że C-130 obleciał cały glob :)
Dzisiejszy mały fragmencik z EDDT do EPWA był tylko "małym leg'iem w statystyce C130" , ale "wielkim krokiem w mojej karierze pilota"
p.s Rafale . masz jeszcze jakiś "template" na ładne podsumowanie, tak jak po II etapie ?