O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

World Flight 2009 Extreme Approaches.

Ostatnia aktualizacja 17 rok temu
M
mrozigorAdministrator
Opublikował(a) 17 rok temu
http://www.drzewiecki-design.net/ddat...WF2009.htm. Wiem, że jest napisane na forum Vatsimu, ale czy ktoś z naszej lini byłby chętny? :)
Edytowany przez mrozigor dnia 19-03-2009 20:13, 17 rok temu
NokerNokerSuper administrator
Spore wyzwanie jak dla mnie :o
J
JarekWeteran
Znow pan Drzewiecki leci dookola swiata :)
Co do "Extreme Approaches" to troche przesadzil, "Extreme Approaches" to my w PLC robimy, np event w Mogadishu!!!!! Rafal napewno wie co tam bylo :):)

Niestety nie mam czasu , tez zlot to wiele wielogodzinnych odcinkow.

PS
Rafal, moze by koledze kupic B737??? F oczywiscie :)
NokerNokerSuper administrator
W Mogadishu powiadasz he he he; od razu mi sie przypomina:
"... zlot uważamy za udany, w okolicy lotniska rozbiło sie tylko dwa samoloty i jeden wyjechał z pasa ..."

Jarek - kasy mamy jak lodu, ty sie rozejrzyj po sklepach i komisach, a ja lece mięszać farbę ;):D:P
J
JarekWeteran
:):) bardzo udany. dla nieznajacych jeszcze afryki ,Mogadishu to stolica Somalii. Tam nie ma poprostu NIC!!!!Znaczy jest pas startowy, spory wystarczy naqwet dla 747 ale nie odwazylem sie. Najbardziel "lezy mi" C130, wiec w niego wsiadlem.
Tak wiec jak mowilem poza pasem nic nie ma ,zadnego ILS,NDB,VOR, porostu nic.Do tego chlopaki z afryki prosili by na zlot "oszukac" pogode,tzn widocznosc ustawic na 0,1 nm bez wzgledu na rzecywiste metary,ktorych dla Somalii i tak nie ma :):)

Wiec pas,mgla 0,1 nm i nic wicej. !! To jest zlot.

A powaznie to niesamowite doswiadczenie. ATC zastepuje ILS, na zadnym europejskim evencie nie narobilem sie tyle by posadzic maszynke na ziemi.
Oczywiscie nie trzeba dodawac ze PLC dowiozlo cargo na czas ,na miejsce, napewno:):)

Co do zakupow,moze niech kolega poda specyfikacje maszynki ktorej mam poszukac.
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.