Opublikował(a)
17 rok temuJa oczywiście mogę się złożyć i podamy całą kwotę za punkt, jako PLC.
Opublikował(a)
17 rok temuOki, rowniez, i latac tez bede 13tego
Nie uprowadzac C130 13-tego :):):)
Edytowany przez
Jarek dnia 06-02-2010 18:31,
17 rok temuOpublikował(a)
17 rok temuTo może każdy przedstawiłby propozycję odnośnie samolotu, na którym będzie leciał, aby nie było nieporozumień? Ja w takim razie zgłaszam się na SP-PLD, PLB lub PLF, w zależności od tego, co kto zajmie.
Opublikował(a)
17 rok temuWiele nie mogę zaoferować. W styczniu zamknąłem działalność, bo była nie rentowna i zostałem bez pracy. Ale sytuacja jest lepsza niż była, bo lepiej nie mieć dochodu, jak dopłacać ;)
Dorzucę więc symboliczny grosik za punkt.
Preferuje dh7, na razie czymś innym latać nie bardzo mogę :@
Opublikował(a)
17 rok temuOki ,wiec chcialbym zabukowac C130 "Master of the snow"
Edytowany przez
Jarek dnia 07-02-2010 00:42,
17 rok temuMyślę, że trzeba by zrobić listę osób i booking maszyn.
Na początku musimy wiedzieć, kto czym chce lecieć. To jest 6h lotu, więc można się zmieniać na maszynach, bo nie sadzę, żeby ktoś non-stop latał przez 6h.
Proszę się dopisywać do listy. (listę kopiować do nowych postów)
1. Jarek - C130
2. mrozigor - DHC7
3. Willy - DHC7
Opublikował(a)
17 rok temuMam Babcie w szpitalu, zaraz do niej jadę, potem do rodziców, niby na obiad, więc nie wiem czy zdążę na zlot.
Jakby co, to SP-PLB jest wolny i można brać. 727 też do dyspozycji.
Opublikował(a)
17 rok temuGratulacje dla Ryśka PLC098 za zaszczytne 4 miejsce :trunk:
Ja niestety nadal jestem nielot :( , ale coż ..będę walczył .. !
Opublikował(a)
17 rok temuA dziękuje, ładnie się leciało. Najpierw z Krakowa do Bydgoszczy, potem szybko do £odzi. Tym razem w £odzi dostałem wektory, bo kontro zapomniał, że procedurka - a już miałem wszystko przygotowane do wejścia typu parell entry. Ale za to poleciałem sobie pełnego SID-a ;p Raczej przygotowali go dla szybszych maszyn... i trochę głupi, taki duży S, zamiast prosto polecieć ;p
Potem lądowanko w Poznaniu. Dopiero ostatni lot okazał się najgorszym. Start bez problemu, ale dostałem skrót, więc proszę kontro o F110. Prośba pozostała bez odpowiedzi... Więc jak wspiąłem się na poziom 100, to potem minimalne wznoszenie - czyli 300 stóp na minute :) A co na to kontro? Ano kontrolował mnie dalej, aż byłem 20 NM od EPBY, na FL150. Tak jest, żadnego zniżania. ¯ałowałem po fakcie, że nie zacząłem tak się wznosić z powiedzmy 6000ft, ciekawe czy by mnie wznosił w holdzie nad SL. Potem oczywiście zniżałem w holdzie, podejście... i jakieś 200 stóp nad pasem zwiecha kompa. Ale lot i tak zaliczyło... łącznie 20 punktów :)
Edytowany przez
APN111 dnia 14-02-2010 02:41,
17 rok temuMi się udało wykonać jeden locik do poznania, wróciłem do domu dopiero po 21.00 LT. I to z trudem, bo Mamusia do ostatniej chwili nalegała żebym jednak został u niej na noc i pojechał jutro. Argumentowała to tym, że już jest późno i żebym po nocy nie jechał... No ale jak się lata po nocy, to i samochodem w nocy można te 120 km przejechać :)
Opublikował(a)
17 rok temuJa też tylko jeden do EPWA (nie miałem nowych map dla innych lotnisk, oprócz Krakowa). Do około 17 siedziałem poza domem, później tato się źle czuł, tak więc dopiero około 18:30 włączyłem komputer. Zawsze to symboliczne 1.5 Euro :)